Vliegtickets Tenerife

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en heeft ruim 900.000 inwoners. De hoofdstad van Tenerife is het aan de oostkust gelegen Santa Cruz de Tenerife. Bijna de helft van het eiland is een beschermd natuurgebied.

Klimaat Tenerife

De temperaturen in Tenerife verschillen in 's winters en 's zomers weinig van elkaar. In zomer is het gemiddeld 25 graden en in de winter is het er gemiddeld 19 graden.

Toerisme Tenerife

Vooral in het zuidwesten van Tenerife komen veel toeristen. Vanwege de vele gemarkeerde wandelpaden is wandelen zeer populair. Ook staat Tenerife bekend om haar mooie stranden en als bijzondere bezienswaardigheid de piramide van Güímar, in het oosten van het Eiland.

Vliegtickets Tenerife

Vliegen naar Tenerife vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 4,5 uur. Tenerife heeft twee moderne internationale luchthavens (Tenerife Noord en Zuid) die het eiland verbinden met diverse steden in Europa. Boek uw vliegtickets naar Tenerife op Vliegcenter.nl!

v.a. € 108

Goedkope vliegtickets Tenerife

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Tenerife boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Tenerife.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Tenerife voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Tenerife eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Tenerife een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.