Vliegtickets Tenerife

vanaf € 108
Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Informatie over Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en heeft ruim 900.000 inwoners. De hoofdstad van Tenerife is het aan de oostkust gelegen Santa Cruz de Tenerife. Bijna de helft van het eiland is een beschermd natuurgebied.

Klimaat Tenerife

De temperaturen in Tenerife verschillen in 's winters en 's zomers weinig van elkaar. In zomer is het gemiddeld 25 graden en in de winter is het er gemiddeld 19 graden.

Toerisme Tenerife

Vooral in het zuidwesten van Tenerife komen veel toeristen. Vanwege de vele gemarkeerde wandelpaden is wandelen zeer populair. Ook staat Tenerife bekend om haar mooie stranden en als bijzondere bezienswaardigheid de piramide van Güímar, in het oosten van het Eiland.

Vliegtickets Tenerife

Vliegen naar Tenerife vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 4,5 uur. Tenerife heeft twee moderne internationale luchthavens (Tenerife Noord en Zuid) die het eiland verbinden met diverse steden in Europa. Boek uw vliegtickets naar Tenerife op Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.

v.a. € 108
Betaal veilig met
iDeal
American Express
Visa
MasterCard

Andere vluchten naar Spanje