Vliegtickets Spanje

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Populaire bestemmingen Spanje

Vliegtickets Barcelona

Vliegtickets Barcelona

Er zijn flink aantal bezienswaardigheden te bekijken in Barcelona, waarvan maar liefst 9 op de Werelderfgoedlijst. Het is het paradijs voor mensen die van kunst houden.
Vliegtickets Ibiza

Vliegtickets Ibiza

Ibiza is zeker genieten als je houdt van het uitgaansleven. Vooral onder jongeren is Ibiza populair als vakantiebestemming
Vliegtickets Madrid

Vliegtickets Madrid

Madrid is de hoofdstad en tevens grootste stad van Spanje met hobbelige, smalle paadjes die uitkomen bij glimmende wolkenkrabbers en moderne boulevards.
Vliegtickets Mallorca

Vliegtickets Mallorca

Mallorca is al jaren één van de meest populaire Spaanse vakantiebestemmingen en voor iedereen heeft het wel iets met een fantastisch klimaat, leuke badplaatsen en uitstekend uitgaansleven.
Vliegtickets Sevilla

Vliegtickets Sevilla

Sevilla is één van de warmste steden van Europa en de belangrijkste stad van Zuid-Spanje met het grootste historische centrum van Europa.
Vliegtickets Tenerife

Vliegtickets Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en staat bekend om haar mooie stranden en vele gemarkeerde wandelpaden.

Spanje is gelegen in het zuidwesten van Europa met ruim 47 miljoen inwoners. Spanje kent 5 officiële talen Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch en Aranees, waarbij Spaans de enige officiële nationale taal is.

Bezienswaardigheden Spanje

De Spaanse cultuur staat vooral bekend om de omstreden stierengevechten. Dit wordt niet alleen als sport gezien, maar ook als superioriteit.

Daarnaast kent Spanje vele bezienswaardigheden waarvan 38 op de UNESCO Wereld erfgoedlijst staan! Enkele hiervan zijn het Alhambra in Granada, het historische centrum van Toledo, de kathedraal van Burgos en La Lonja de la Seda in Valencia.

Vakantie Spanje

Als vanouds blijft Spanje één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Zuid-Europa. Geniet heerlijk van een vakantie aan het strand op één van de vele badplaatsen. Of geniet lekker van de Spaanse keuken met bijvoorbeeld een heerlijke Tapas.

Spaanse eilanden

Gran Canaria is het populairste eiland van de Canarische eilanden en biedt veel strand en uitgaansgelegenheden. Een ander zonnig populair eiland is Tenerife. Ongeacht welke Spaans eiland, u kunt overal genieten van de heerlijke sfeer, het klimaat en de mooie uitzichten.

Vliegtickets Spanje

Vliegen naar Spanje vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 2 uur.