Vliegtickets Lissabon

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en kent ongeveer 550.000 inwoners. De stad ligt aan de monding van de Taag, vlakbij de Atlantische Oceaan.

Bezienswaardigheden Lissabon

Lissabon kent vele bezienswaardigheden. De stad zit vol cultuur en kunst. Zo vormen kloosters, kathedralen en musea een mooi beeld van Lissabon. In de voorstad van Lissabon, Santa Maria de Belém zitten het Hiëronymietenklooster Mosteiro dos Jerónimos en de Torre de Belém. Allebei staan op de Wereld erfgoedlijst.

Het Hiëronymietenklooster is één van de meest prominente gebouwen in de stad en schijnt gebouwd te zijn als dank voor de geslaagde Indiëreis van Vasco da Gama. De Torre de Belém is een verdedigingstoren aan de oever van de rivier de Taag.

Een andere bezienswaardigheid is bijvoorbeeld de oude volkswijk Alfama ten oosten van het centrum met vele steile straatjes, trappen en steegjes.

Ook kent Lissabon een groot aantal parken zoals Parque Florestal de Monsanto en het Parque Eduardo VII met de Estufas. Het belangrijkste kunstmuseum van het land zit ook in Lissabon en is Museu Nacional de Arte Antiga.

Klimaat Lissabon

Lissabon heeft een maritiem klimaat dat lichte invloeden heeft van een mediterraan klimaat. De zomers zijn droog en de winters zijn zacht. De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 28 graden en de gemiddelde temperatuur in de winter ligt rond de 17 graden. 

Vliegtickets Lissabon

Vliegen naar Lissabon vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 3 uur. Boek uw vliegtickets naar Lissabon op Vliegcenter.nl!

v.a. € 54

Andere vluchten naar Portugal

Goedkope vliegtickets Lissabon

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Lissabon boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Lissabon.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Lissabon voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Lissabon eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Lissabon een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.