Vliegtickets Verenigde Staten (USA)

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Populaire bestemmingen Verenigde Staten

Vliegtickets Chicago

Vliegtickets Chicago

In Chicago bevindt zich de hoogste wolkenkrabber van de Verenigde Staten de Willies Tower (vroeger genoemd Sears Tower). De toren heeft 110 verdiepingen en is bijna 443 meter hoog.
Vliegtickets Las Vegas

Vliegtickets Las Vegas

Las Vegas staat vooral bekend om de extravagante hotels en vele casino's. Las Vegas is de plaats om snel te trouwen (binnen een minuut), te gokken en de vele feesten.
Vliegtickets Los Angeles

Vliegtickets Los Angeles

Voor een vakantie in Los Angeles zijn er talloze bezienswaardigheden. Het hele jaar door kun je lekker genieten van een zeer aangenaam klimaat.
Vliegtickets Miami

Vliegtickets Miami

Miami is gelegen in het zuidelijkste puntje van Florida. Het gehele jaar door hangt hier een subtropisch klimaat en is het er lekker warm. Voor vakantie, zonuren, zee, strand, mooie mensen en meer moet u zeker in Miami zijn!
Vliegtickets New York

Vliegtickets New York

Bekijk een eindeloze bron aan bezienswaardigheden met een vliegticket naar New York.
Vliegtickets San Francisco

Vliegtickets San Francisco

Ontdek San Francisco met de bekendste symbolen de Golden Gate Bridge, Alcatraz, Chinatown, de Transamerica Pyramid en de kabeltrams.

Meer vliegtickets naar Verenigde Staten

De Verenigde Staten (VS) oftewel Amerika is het land van onbegrensde mogelijkheden. Amerika is het tweede grootste land ter wereld met ruim 300 miljoen inwoners. Het ligt boven Mexico en onder Canada.

Bezienswaardigheden

Er zijn vele grote en bekende steden in Amerika met diverse bezienswaardigheden. In Washington D.C. staat bijvoorbeeld het Witte Huis van de president. New York is de stad met het 'Empire State Building', de hoogste wolkenkrabber van Amerika. In Los Angeles bevindt zich het filmgedeelte Hollywood vol met bekende filmsterren. De 'Golden Gate Bridge' is een van de meest herkenbare symbolen van San Francisco en de staat Californië.

En zo zijn er nog talloze andere bezienswaardigheden in Amerika.

Natuur

Van de gouden heuvels in Californië tot de bulderende Niagara watervallen in het noordoosten. Een enorme diversiteit aan landschappen en imposante nationale parken strekt zich uit. Glooiende heuvels wisselen af met bergen, meren, rivieren en eindeloze vlaktes. Of geniet van een geweldig uitzicht aan de schitterende kust. Er zijn onbegrensde mogelijkheden om te genieten van de natuurgebieden in Amerika.

Klimaat

Het klimaat in Amerika varieert van heerlijk warm tropisch regenwoudklimaat tot een toendraklimaat met lage temperaturen.

Vliegtickets Amerika

Zoek en boek goedkope vliegtickets naar Amerika gemakkelijk online bij Vliegcenter.nl! Vergelijk de vliegtarieven van alle airlines die in Amerika vliegen en voor je het weet ben jij in het land met de onbegrensde mogelijkheden.