Vliegtickets Istanbul

vanaf € 129
Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Informatie over Istanbul

Istanbul is de grootste stad van Turkije met ruim 13 miljoen inwoners. Istanbul heeft een bijzondere ligging en ligt in zowel Europa als Azië, waardoor zowel Oosterse als Westerse invloeden terug komen.

Klimaat Istanbul

Istanbul heeft een zeeklimaat met invloeden van een landklimaat geniet algeheel van een mediterraan klimaat. Het hele jaar door valt er regelmatig regen, in de winter het meest. Zomers geniet u van temperaturen van ongeveer 35 graden en 's winters kan de temperatuur teruglopen tot wel -10 graden.

Bezienswaardigheden Istanbul

In de wereldstad Istanbul is er voor iedereen wel wat te bewonderen. Istanbul heeft vele historische monumenten, maar ook zijn er vele uitgaansgelegenheden.

Bekende bezienswaardigheden zijn het Topkapi Paleis, de blauw moskee Sultan Ahmet Moskeee, de grote Neve Shalom-synagoge en uiteraard voor de winkelliefhebbers de Grand Bazaar.

Vliegtickets Istanbul

Vliegen naar Istanbul vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 3 uur. Er liggen 2 luchthavens, de internationale luchthaven Atatürk en de nieuwe luchthaven Sabiha Gökçen. Boek uw vliegtickets naar Istanbul op Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.

v.a. € 129
Betaal veilig met
iDeal
American Express
Visa
MasterCard

Andere vluchten naar Turkije