Vliegen met Turkish Airlines

Nationale luchtvaartmaatschappij Turkije
Informatie Turkish Airlines

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. Deze Turkse maatschappij is gevestigd in Istanboel en vliegt naar meer bestemmingen over de hele wereld dan elk andere luchtvaartmaatschappij. Met Turkish Airlines kun je maar liefst naar 312 bestemmingen vliegen in wel 113 landen. Naar elke bestemming binnen Turkije is deze vliegmaatschappij zeer voordelig om mee te reizen. Vanuit Nederland zijn de bestemmingen Istanbul en Antalya erg populair. Begonnen met 5 vliegtuigen in 1933 heeft Turkish Airlines nu één van de grootste vluchtnetwerken van de wereld.


Wil jij graag vliegen met Turkish Airlines? Boek jou Turkish Airlines vliegtickets tegen de laagste tarieven gemakkelijk online bij Vliegcenter.nl.

Introductiefilmpje Turkish Airlines
Bagageregels Turkish Airlines

Ruimbagage

Je mag standaard gratis één stuk ruimbagage hebben met een totaal maximale afmeting van 158 cm (hoogte + breedte + diepte) met een maximaal gewicht van 20 kilo. Tot 45 minuten voor vertrek kan je ruimbagage inchecken op de luchthaven.

 

Handbagage

Bij Turkish Airlines mag je standaard één stuk handbagage meenemen met een maximale afmeting van 55 x 40 x 23 cm met een maximale gewicht van 8 kilo.  Ook mag je een accessoire meenemen zoals een kleine handtas.

Let op per vlucht kan de exacte vrijstelling verschillen.

Inchecken bij Turkish Airlines

Met Turkish Airlines kun je eenvoudig online inchecken of inchecken op de luchthaven bij de incheckbalie. Online inchecken kan vanaf 24 uur tot 90 minuten voor vertrek. Op het vliegveld kun je gebruik van de incheckautomaten tot 45 minuten voor vertrek voor  binnenlandse vluchten en 60 minuten voor vertrek voor buitenlandse vluchten.

Klik hier om direct online in te checken bij Turkish Airlines

Vliegtickets Turkish Airlines

Turkije is het land om naar toe te vliegen met Turkish Airlines vanuit Nederland. Ervaar een ontspannen en comfortabele reis tegen de scherpste prijs. Boek jou goedkope Turkish Airlines vliegtickets eenvoudig online en voor je het weet geniet je van een prettige reis.