Vliegen met Transavia

Low Cost Airline Transavia
Informatie Transavia

Transavia is de nummer 1 low cost airline van Nederland die in 1965 is opgericht. Als onderdeel van de Air France KLM groep verzorgen ze lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen vanuit Nederland. Je kunt vliegen vanuit Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

Van vele reizigers is Transavia hun favoriet met een uitstekende service, vriendelijk personeel en een digtale dienstverlening. Het meest toegankelijk budgetluchtvaartmaatschappij van Europa voor een goedkope vlucht die ook lekker goed aanvoelt.

Wil jij graag vliegen met Transavia? Boek jou Transavia vliegtickets tegen de laagste tarieven gemakkelijk online bij Vliegcenter.nl.

Introductiefilmpje Transavia

Bagageregels Transavia

Ruimbagage

Voor ruimbagage bij Transavia dien je altijd extra te betalen naast je vliegticket. Deze kun je bij het online boeken direct meebestellen. Achteraf op de luchthaven is het ook mogelijk echter zijn de tarieven een stuk duurder. Het maximaal gewicht is 50 kg per persoon met per bagagestuk maximaal 32 kg.

Bekijk hier de tarieven voor ruimbagage

 

Handbagage

Per persoon mag je 1 stuk handbagage gratis meenemen van maximaal 10 kg met een formaat van maximaal 55 x 40 x 25 cm. Advies is 45 x 40 x 25 cm, omdat deze gegarandeerd mee kan in de cabine en onder je stoel kunt plaatsen. Dit mag zowel een trolley als tas zijn.

Inchecken bij Transavia

Voor vele vluchten van Transavia kun je eenvoudig online inchecken vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek. Doe je dit online kun je ook zelf nog je stoel kiezen.

Op het luchthaven zelf kun je ook bij een incheck-balie inchecken, uiteraard is online makkelijker en zit je dan niet met wachttijden.

Klik hier om direct online in te checken bij Transavia

Vliegtickets Transavia

Op zoek naar goedkope Transavia vliegtickets? Ontdek voordelig vluchten naar diverse bestemmingen met Transavia. Vlieg extra voordelig naar meer dan 100 Europese bestemmingen. Zoek en vergelijk eenvoudig vliegtickets van Transavia met vele andere luchtvaartmaatschappijen online bij Vliegcenter.nl! Je kunt vliegen van Amsterdam Schiphol, Eindhoven of Rotterdam en voor je het weet ben je met Transavia op reis tegen de laagste prijs!