Vliegtickets Londen

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Londen

Londen is hoofdstad en grootste stad van het Verenigd Koninkrijk en dus ook Engeland. Er wonen ongeveer 7,5 miljoen mensen in de stad. Londen ligt in het zuidoosten van Engeland en wordt doorsneden door de rivier de Theems.

Bezienswaardigheden Londen

Londen heeft geen architectonische stijl die kenmerkend voor de stad is. Er zijn veel groene gebieden en Londen kent meer dan 100 parken, waarvan acht koninklijke. De bekendste is Hyde Park, waar tevens ook diverse evenementen worden gehouden.

Een echt icoon voor Londen is de klokkentoren van de Big Ben. Het is één van de zwaarste klokken ter wereld.

Een andere bezienswaardigheid is de historische plek, de 'Tower of London'. Een gebouwencomplex gelegen aan de rivier de Theems met delen van de 11e eeuw.

Andere dingen te bezichtigen in Londen zijn Buckingham Palace, reuzenrad London Eye, National Maritime Museum en nog veel meer.

Klimaat Londen

Londen heeft een gematigd zeeklimaat met weinig sneeuw- regenval. In de zomer is de gemiddelde temperatuur er 22 graden en in de winter is dit 5 graden.

Vliegtickets Londen

Vliegen naar Londen vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 1 uur. Londen heeft 5 verschillende vliegvelden. Boek uw vliegtickets naar Londen op Vliegcenter.nl!

v.a. € 24

Andere vluchten naar Verenigd Koninkrijk

Goedkope vliegtickets Londen

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Londen boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Londen.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Londen voor je op een rij gezet zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Londen eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Londen een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.