Vliegtickets Londen

vanaf € 24
Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Informatie over Londen

Londen is hoofdstad en grootste stad van het Verenigd Koninkrijk en dus ook Engeland. Er wonen ongeveer 7,5 miljoen mensen in de stad. Londen ligt in het zuidoosten van Engeland en wordt doorsneden door de rivier de Theems.

Bezienswaardigheden Londen

Londen heeft geen architectonische stijl die kenmerkend voor de stad is. Er zijn veel groene gebieden en Londen kent meer dan 100 parken, waarvan acht koninklijke. De bekendste is Hyde Park, waar tevens ook diverse evenementen worden gehouden.

Een echt icoon voor Londen is de klokkentoren van de Big Ben. Het is één van de zwaarste klokken ter wereld.

Een andere bezienswaardigheid is de historische plek, de 'Tower of London'. Een gebouwencomplex gelegen aan de rivier de Theems met delen van de 11e eeuw.

Andere dingen te bezichtigen in Londen zijn Buckingham Palace, reuzenrad London Eye, National Maritime Museum en nog veel meer.

Klimaat Londen

Londen heeft een gematigd zeeklimaat met weinig sneeuw- regenval. In de zomer is de gemiddelde temperatuur er 22 graden en in de winter is dit 5 graden.

Vliegtickets Londen

Vliegen naar Londen vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 1 uur. Londen heeft 5 verschillende vliegvelden. Boek uw vliegtickets naar Londen op Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.

v.a. € 24
Betaal veilig met
iDeal
American Express
Visa
MasterCard

Andere vluchten naar Verenigd Koninkrijk