Vliegtickets Birmingham

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Birmingham

Birmingham is de op één na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk en heeft ruim 1 miljoen inwoners. Het is één van de meest industriële steden van Engeland.

Bezienswaardigheden Birmingham

Birmingham bezit talrijke theaters en galerieën, zoals het Alexandra Theatre, het Birmingham Repertory Theatre en de Old Rep. In het technische museum is één van de eerste stoommachines van James Watt te zien.

Vlakbij het centrum zijn de botanische tuinen, 'Botanical Gardens'. Elk jaargetijde blijven de tuinen even prachtig om te zien.

Andere bezienswaardigheden in Birmingham zijn bijvoorbeeld het moderne winkelcentrum Bullring, de chocolade fabriek Cadbury World en kunstgalerij Ikon Gallery. Ook voor winkelliefhebbers is het winkelaanbod in Birmingham adembenemend!

Klimaat Birmingham

Het klimaat in Birmingham is een zeeklimaat. In de zomer is het gemiddelde temperatuur rond de 20 graden en in de winter rond de 5 graden.

Vliegtickets Birmingham

Vliegen naar Birmingham vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 1 uur. In het oosten van de stad ligt de luchthaven Birmingham International Airport waar u landt. Boek je vliegtickets naar Birmingham op Vliegcenter.nl!

v.a. € 80

Andere vluchten naar Verenigd Koninkrijk

Goedkope vliegtickets Birmingham

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Birmingham boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Birmingham.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Birmingham voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Birmingham eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Birmingham een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.