Vliegtickets Edinburgh

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Edinburgh

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland in het Verenigd Koninkrijk. Het ligt in het zuidoosten van Schotland en kent bijna 480.000 inwoners.

Bezienswaardigheden Edinburgh

In Edinburgh bevinden zich veel historische monumenten, musea en culturele bezienswaardigheden. Zo is er Castle Rock, een langgerekte heuvel bestaande uit basalt in het centrum van Edinburgh met het Kasteel van Edinburgh erboven op. Dit biedt een uniek spectaculair uitzicht.

Ook is er de tropische dierentuin Butterfly World, één van de oudste bezienswaardigheden van de stad 'Camera Obscura' en bijvoorbeeld Palace of Holyroodhouse, het verblijf van de koningin als ze in Schotland is.

Klimaat Edinburgh

Over het algemeen kent Edinburgh, net als de rest van Schotland, een gematigd zeeklimaat met relatief zachte winters en zeer koele zomers. De gemiddelde zomertemperatuur is er 19 graden en de gemiddelde wintertemperatuur is er 5 graden.

Vliegtickets Edinburgh

Vliegen naar Edinburgh vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 1 uur. Boek uw vliegtickets naar Edinburgh op Vliegcenter.nl!

v.a. € 44

Andere vluchten naar Verenigd Koninkrijk

Goedkope vliegtickets Edinburgh

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Edinburgh boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Edinburgh.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Edinburgh voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Edinburgh eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Edinburgh een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.