Vliegtickets Italie

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Populaire bestemmingen Italië

Vliegtickets Rome

Vliegtickets Rome

Rome is de hoofdstad en grootste stad van Italië. Er is een gigantische hoeveelheid cultureel erfgoed te bewonderen.
Vliegtickets Milaan

Vliegtickets Milaan

Milaan is de tweede grootste stad van Italië en ligt het noorden van Italië. Milaan is vooral bekend als modestad, maar ook voor zakendeals is het een uitstekende stad.
Vliegtickets Venetie

Vliegtickets Venetie

Venetië is een stad gebouwd op water, welke met meer dan 400 bruggen met elkaar wordt verbonden. Venetië staat bekend om haar charme als romantische stad.
Vliegtickets Florence

Vliegtickets Florence

Florence is de meest uitgesproken renaissancestad van Italië met de meeste gebouwen en kunstwerken uit deze periode van heel Italië.
Vliegtickets Napels

Vliegtickets Napels

Napels is de grootste stad in Zuid-Italië met een spectaculair uitzicht aan zee. Het oudste nog steeds actieve operatheater van Europa bevindt zich er.
Vliegtickets Pisa

Vliegtickets Pisa

Pisa is vooral bekend vanwege de 'scheve toren', Toren van Pisa die in deze stad staat. De toren maakt deel uit van de Piazza dei Miracoli.

Italië is een land in Zuid-Europa en kent ruim 61 miljoen inwoners. De hoofdstad van het land is Rome. Het land heeft de vorm van een Laars en wordt grotendeels omgeven door water.

Bezienswaardigheden Italië

Italië is op kunstgebied zeer bekend om de renaissancekunst. Het gaat met name om de schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur uit de veertiende tot en met de zestiende eeuw.

Het meest grote en bekende monument van Italië is het indrukwekkende Colosseum. Dit was het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk.

Op cultuurgebied heeft Italië altijd wel iets te bieden. Van film, klassieke muziek tot aan theater of opera.

Als voetballiefhebber kunt u de grootste clubs van het land vinden in de steden Turijn, Florence, Milaan en Rome.

Andere bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld Vaticaanstad, waar de Paus woont, 'Duomo Santa Maria Nascente', de Dom van Milaan of de grachten van Venetië.

Winkelen Italië

Voor winkelliefhebbers is Italië een waar winkelparadijs. Op nummer één staat de stad Milaan, waar diverse ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren. Houdt wel rekening met het matensysteem. In Italië vallen namelijk veel mater kleiner uit, omdat Italianen in verhouding kleiner zijn dan Nederlanders.

Klimaat Italië

Het grootste deel van Italië kent een mediterraan klimaat. Er zijn warme zomers en zachte winters, vergelijkbaar met Nederland.

Vliegtickets Italië

Vliegen naar Italië vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 3 uur afhankelijk van uw bestemming in Italië. Boek uw vliegtickets naar Italië op Vliegcenter.nl!