Vliegtickets Venetie

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Venetie

Venetië ligt in het noordoosten van Italië en er wonen ruim 270.000 mensen. Venetië ligt ten oosten van Verona, ten westen van Triëst en ten noordoosten van Bologna, aan de noordwestoever van de Adriatische Zee.

Bezienswaardigheden Venetië

Venetië is een stad gebouwd op water, die met meer dan 400 bruggen met elkaar wordt verbonden. Auto's zijn er bijna niet, omdat bijna alles per gondel te bereiken is.

Er zijn veel belangrijke gebouwen en kunstwerken in Venetië. Zoals de Basiliek van San Marco, de kathedraal en de grootste kerk van Venetië aan het San Marcoplein, de kerk van San Zaccaria, één van de meest typische voorbeelden van de Venetiaanse Renaissancestijl, het Fondaco dei Tedeschi, een historisch beeldbepalend gebouw aan het Canal Grande en Biblioteca Nazionale Marciana, één van de oudste bibliotheken in Italië.

Ook staat Venetië bekend om haar charme als romantische stad.

Klimaat Venetië

In zomer ligt de gemiddelde temperatuur in Venetië rond de 25 graden. In de winter is de gemiddelde temperatuur er rond de 12 graden.

Vliegtickets Venetië

Vliegen naar Venetië vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 2 uur. Boek je vliegtickets naar Venetië online op Vliegcenter.nl!

v.a. € 48

Andere vluchten naar Italië

Goedkope vliegtickets Venetie

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Venetie boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Venetie.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Venetie voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Venetie eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Venetie een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.