Vliegtickets Venetie

vanaf € 48
Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Informatie over Venetie

Venetië ligt in het noordoosten van Italië en er wonen ruim 270.000 mensen. Venetië ligt ten oosten van Verona, ten westen van Triëst en ten noordoosten van Bologna, aan de noordwestoever van de Adriatische Zee.

Bezienswaardigheden Venetië

Venetië is een stad gebouwd op water, die met meer dan 400 bruggen met elkaar wordt verbonden. Auto's zijn er bijna niet, omdat bijna alles per gondel te bereiken is.

Er zijn veel belangrijke gebouwen en kunstwerken in Venetië. Zoals de Basiliek van San Marco, de kathedraal en de grootste kerk van Venetië aan het San Marcoplein, de kerk van San Zaccaria, één van de meest typische voorbeelden van de Venetiaanse Renaissancestijl, het Fondaco dei Tedeschi, een historisch beeldbepalend gebouw aan het Canal Grande en Biblioteca Nazionale Marciana, één van de oudste bibliotheken in Italië.

Ook staat Venetië bekend om haar charme als romantische stad.

Klimaat Venetië

In zomer ligt de gemiddelde temperatuur in Venetië rond de 25 graden. In de winter is de gemiddelde temperatuur er rond de 12 graden.

Vliegtickets Venetië

Vliegen naar Venetië vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 2 uur. Boek je vliegtickets naar Venetië online op Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.

v.a. € 48
Betaal veilig met
iDeal
American Express
Visa
MasterCard

Andere vluchten naar Italië