Vliegtickets Bangkok

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Bangkok

Bangkok is de hoofdstad en tevens grootste stad van Thailand, met ruim 8 miljoen inwoners. Bangkok ligt aan de oostelijke oever van de Menam, dicht bij de Golf van Thailand.

Bezienswaardigheden Bangkok

Bangkok kent vele indrukwekkende tempels en kloosters zoals het oudste klooster 'Wat Pho'. In de tempel 'Wat Traimit' bevindt zich het grootste massief gouden beeld ter wereld.

Op het terrein van het Koninklijk paleis bevindt zich de Boeddhistische tempel 'Wat Phra Kaew' die bekend staat om haar Smaragdgroene Boeddha. Dit is het belangrijkste Boeddhabeeld van Thailand.

U kunt uitgebreid winkelen in Bangkok. Er zijn leuke winkelstraatjes en afwisselende markten. Het grootste winkelcentrum van ZuidOost-Azië, het Central World shopping complex, bevindt zich ook in Bangkok en kunt u gewoonweg niet overslaan.

Restaurants Bangkok

De traditionele Thaise keuken is een feest voor fijnproevers. Bij diverse kraampjes en restaurants kunt u genieten van gebakken garnalen, pat thai noedels, pittige papayasalade en meer Thaise gerechten. Een zeer populair restaurant is Zanzibar met 2 verdiepingen vol eten en muziek. Een ander restaurant is het rustige Baan Khanitha bij Sukhumvit wat is gehuisvest in een omgebouwd Thais huis. Hier worden onder andere een pittige grapefruitsalade, curry's en kleverige toetjes geserveerd. Dankzij de bekroonde gerechten is dit restaurant al ruim tien jaar geliefd bij de inwoners van Bangkok.

Klimaat Bangkok

Bangkok kent een tropisch klimaat met in de zomer een gemiddelde temperatuur van 32 graden en in de winter gemiddeld 28 graden. Bangkok is één van de warmste steden van de wereld.

Vliegtickets Bangkok

Vliegen naar Bangkok vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 11 uur. Boek je vliegtickets naar Bangkok op Vliegcenter.nl!

v.a. € 408

Andere vluchten naar Thailand

Goedkope vliegtickets Bangkok

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bangkok? Je vlucht is vaak één van de duurste kosten van je reis naar Azie. De bestemming Bangkok is vaak het goedkoopste startpunt voor als je in Azie wilt reizen. Binnenlandse vluchten zijn namelijk een stuk goedkoper, dan wanneer je rechtstreeks vliegt. Vergelijk eenvoudig en snel de goedkoopste vliegtickets naar Bangkok op Vliegcenter.nl! Boek vanaf je mobiel, tablet of computer jouw beste vliegdeal naar Bangkok.