Vliegtickets Milaan

vanaf € 33
Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Informatie over Milaan

Milaan is de tweede grootste stad van Italië en ligt het noorden van Italië in de regio Lombardije. In Milaan wonen ruim 1,3 miljoen inwoners. Milaan is vooral bekend als modestad, maar ook voor zakendeals is het een uitstekende stad.

Bezienswaardigheden Milaan

Eén van de bekendste kunstwerken ter wereld is te vinden in de Santa Maria Dell Grazie, 'Il Cenacolo of L'Ultima Cena' oftwel 'Het Laatste Avondmaal'. De Dom van Milaan is één van de grootste rooms-katholieke kathedralen in de wereld en een meesterwerk van gotische kunst. Deze bezienswaardigheid staat in het hart van Milaan en is een belangrijke toeristische trekpleister.

Andere bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld San Siro, het voetbalstadion voor Ac Milan en Inter Milan, theater La Scala, kasteel 'Castello Sforzesco' en Museum Poldi Pezzoli met werk van Italiaanse kunstenaars.

Winkelen in Milaan

Milaan is een belangrijke modestad. Er zijn talloze winkels van wereldberoemde ontwerpers te vinden. Voor iedereen die van design houdt is er iets te vinden. Bekende winkelstraten zijn onder andere Via Monte Napoleone, Via della Spiga, Via Sant'Andrea en Via Dante.

Klimaat Milaan

Zomers is het in Milaan gemiddeld 26 graden. In de winter ligt de gemiddelde temperatuur rond de 8 graden.

Vliegtickets Milaan

Vliegen naar Milaan vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 2 uur. Boek je vliegtickets naar Milaan op Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.

v.a. € 33
Betaal veilig met
iDeal
American Express
Visa
MasterCard

Andere vluchten naar Italië