Vliegtickets Verenigd Koninkrijk

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Populaire bestemmingen Verenigd Koninkrijk

Vliegtickets Birmingham

Vliegtickets Birmingham

Birmingham is de op één na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk en één van de meest industriële steden van Engeland.
Vliegtickets Edinburgh

Vliegtickets Edinburgh

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en bevinden zich veel historische monumenten, musea en culturele bezienswaardigheden. Zoals Castle Rock, een langgerekte heuvel bestaande uit basalt in het centrum van Edinburgh met het Kasteel van Edinburgh erboven
Vliegtickets Glasgow

Vliegtickets Glasgow

Glasgow is de grootste stad van Schotland en wordt gezien als de op één na beste winkelstad in het Verenigd Koninkrijk.
Vliegtickets Liverpool

Vliegtickets Liverpool

Liverpool staat bekend vanwege de Beatles en om deze reden hebben ook veel bezienswaardigheden in de stad hiermee een verband. Het toeristische trekpleister van de stad is Albert Dock.
Vliegtickets Londen

Vliegtickets Londen

Londen is hoofdstad en grootste stad van het Verenigd Koninkrijk met als icoon de klokkentoren van de Big Ben. Ook behoort Londen tot één van de grootste stadseconomie van de wereld.
Vliegtickets Manchester

Vliegtickets Manchester

Voor velen is het bezoek aan de wereldberoemde voetbalclub Manchester United onmisbaar. Ook komen er veel topbands vandaan zoals Oasis, Buzzcocks, Take That en Simply Red.

Meer vliegtickets naar Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk is een land en tevens een staat in het Westen van Europa. Het ligt tussen de Noordzee en de Atlantische Oceaan en heeft ruim 60 miljoen inwoners.

Gebieden Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk bestaat uit 4 gebieden:

  • Engeland,
  • Schotland,
  • Wales en
  • Noord-Ierland

Engeland, Schotland en Wales vormen samen het eiland Groot-Brittannië.

Bezienswaardigheden Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk heeft als kenmerk kastelen, kerken, pubs, heuvels en bruisende steden. Enkele grote steden die zeker een bezoekje waard zijn, zijn Londen, Edinburgh, Manchester, Liverpool en Birmingham.

Ook zijn er volop monumenten en bezienswaardigheden zoals de Big Ben, Buckingham Palace, de kastelen en stadsmuren van King Edward in Gwynedd, de Ironbridge-kloof en meer.

Klimaat Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk kent een iets kouder klimaat dan Nederland. Zomers is het er gemiddeld 18 graden en in de winter is het er gemiddeld 3 graden, echter kan het klimaat zeer variëren afhankelijk van de bestemming in het land.

Vliegtickets Verenigd Koninkrijk

Vliegen naar het Verenigd Koninkrijk vanuit Amsterdam zal liggen tussen de 1 of 2 uur afhankelijk van uw bestemming. Boek uw vliegtickets naar het Verenigd Koninkrijk op Vliegcenter.nl!