Vliegen met Emirates

luchtvaartmaatschappij uit Dubai
Informatie Emirates

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai. Emirates staat bekend om haar uitstekende service en met haar doel op kwaliteit. Begonnen in 1985 met slechts 2 toestellen staat het nu om haar topkwaliteit en luxe wereldwijd bekend en is zelfs uitgeroepen tot 'Best Airline in the World'. Emirates vliegt naar meer dan 155 bestemmingen in 80 landen wereldwijd. 

Wil jij graag in luxe vliegen met luchtvaartmaatschappij Emirates? Boek je Emirates vliegtickets eenvoudig online bij Vliegcenter.nl.

Introductiefilmpje Emirates
Bagageregels Emirates

Ruimbagage

In de Economy Class mag je gratis tot 20, 30 of 35 kg bagage meenemen (afhankelijk van soort ticket) met de totale afmetingen (lengte + breedte + hoogte) van een individuele tas niet groter dan 300 cm.

 

Handbagage

Passagiers mogen standaard één (1) stuk handbagage meenemen dat niet groter is dan 55 x 38 x 20 cm en niet zwaarder is dan 7 kg.

Inchecken bij Emirates

Inchecken bij Emirates is online en bij de luchthaven mogelijk. Online inchecken is het makkelijkst en kan vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek, waarbij je ook gratis je stoel kan kiezen. Daarnaast hoef je niet te wachten in de rij bij de incheckbalies.

Klik hier om direct online in te checken bij Emirates

Vliegtickets Emirates

Op zoek naar goedkope vliegtickets van Emirates? De beste Emirates vliegtickets vind je eenvoudig en goedkoop op Vliegcenter.nl. Onbezorgd op reis tegen de beste prijs naar jou favoriete bestemming. Met Emirates reis je in stijl naar verre bestemmingen.