Vliegtickets San Francisco

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over San Francisco

San Francisco ligt in de staat Californië van Amerika. De officiële naam is 'City and County of San Francisco'. Kenmerkend aan San Francisco zijn haar steile heuvels, de frisse zomers en de mist.

Bezienswaardigheden San Francisco

De bekendste symbolen van de stad zijn de Golden Gate Bridge, Alcatraz, Chinatown, de Transamerica Pyramid en de kabeltrams.

Ook zijn er vele musea in San Francisco, waardoor er een rijk cultureel leven is. Zo is er het 'California Academy of Sciences' een museum met aquaria, natuurhistorische verzamelingen en een planetarium. Een ander museum is het 'Exploratorium' wat over wetenschap gaat en zo zijn er nog andere musea zoals 'San Francisco Museum of Modern Art'.

Klimaat

De stad San Francisco is vaak bedekt met een wazige mist, waardoor de zomers er vaak koel zijn. De mist komt door het verschil van koude lucht van de zee en de warme lucht in de binnenstad. De temperatuur ligt over het algemeen rond de 15 graden met ongeveer 5 graden verschil het hele jaar door.

Vliegen San Francisco

Het vliegen naar San Francisco vanuit Amsterdam duurt ongeveer 11 uur. Koop uw vliegticket San Francisco op Vliegcenter.nl!

v.a. € 419

Goedkope vliegtickets San Francisco

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar San Francisco boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar San Francisco.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar San Francisco voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets San Francisco eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar San Francisco een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.