Vliegtickets Miami

vanaf € 349
Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Informatie over Miami

Miami is gelegen in het zuidelijkste puntje van Florida. Het gehele jaar door hangt hier een subtropisch klimaat en is het er lekker warm. Voor vakantie, zonuren, zee, strand, mooie mensen en meer moet u zeker in Miami zijn!

Genieten van Miami en omgeving

Op het heerlijke strand van Miami Beach flaneren mannen en vrouwen en kunt u altijd uw ogen uitkijken. Bezoek de haven van Miami en ontdek de verschillende culturen die in deze stad leven. En ’s avonds gaat u lekker cocktails drinken in één van de vele, kleurrijke barretjes of clubs. In deze tropische kustplaats is altijd iets te beleven!

Goedkoop vliegticket Miami

Wilt u op korte termijn naar vliegen en wilt u niet teveel betalen voor uw vlucht? Op Vliegcenter.nl vindt u direct alle vluchten die naar Miami vertrekken. Vergelijk meteen de verschillende luchtvaartmaatschappijen en ontdek direct welke maatschappij de goedkoopste vliegtickets aanbiedt.

Tropische badplaats

Een vliegticket Miami is een garantie voor een tijdje vertoeven in een tropische kustplaats. Miami is een stad waar u kunt paraderen en flaneren, of juist een hele dag ademloos kijkt naar en geniet van de verschillende mensen die hier rondlopen.

Vliegtickets Miami

Vliegen naar Miami vanuit Amsterdam duur gemiddeld 11 uur.

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.

v.a. € 349
Betaal veilig met
iDeal
American Express
Visa
MasterCard

Andere vluchten naar Verenigde Staten