Vliegtickets Los Angeles

vanaf € 419
Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Informatie over Los Angeles

Los Angeles is de grootste stad in de staat Californië en de tweede grootste stad van het land. De stad ligt aan de westkust van de Verenigde Staten. Vaak wordt Los Angeles ook wel L.A. genoemd. De stad heeft als bijnaam de Stad der Engelen, 'The City of Angels'.

Klimaat

Los Angeles heeft een mediterraan klimaat. In de zomer is het heet en droog met temperaturen tot wel 35 graden. De winters zijn zacht en minimaal 15 graden. Het hele jaar door kunt u lekker genieten van dit zeer aangename klimaat.

Hollywood

De aanwezigheid van de filmindustrie Hollywood met de bekende filmsterren is ongetwijfeld geliefd in Los Angeles. Er zijn vele filmstudio's en uiteraard is er ook het populaire 'Walk of Fame'.

Bezienswaardigheden Los Angeles

Voor een vakantie in Los Angeles zijn er talloze bezienswaardigheden naast Hollywood. Zo zijn er diverse themaparken als Universal Studios, Six Flags maar ook Disneyland. Het is aan te raden om meerdere dagen uit trekken, omdat de parken erg ruim zijn opgezet.

Tijdens uw vakantie in Los Angeles kunt u ook genieten van een aantal gratis toegankelijke bezienswaardigheden. Hieronder valt bijvoorbeeld 'Rodeo Drive' en '1000 Steps Beach'.

Vliegen Los Angeles

Het vliegen naar Los Angeles vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 11 uur. Vlieg goedkoop naar Los Angeles met Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.

v.a. € 419
Betaal veilig met
iDeal
American Express
Visa
MasterCard

Andere vluchten naar Verenigde Staten