Vliegtickets Porto

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Porto

Porto is een havenstad in het noordwesten van Portugal. De stad kent ongeveer 250.000 inwoners en ligt aan de monding van de rivier de Douro.

Bezienswaardigheden Porto

De oudste wijk van Porto is Ribeira, die aan de rivier de Douro ligt. Hier voelt u zich alsof de tijd heeft stil gestaan. Dit komt vooral door de smalle straten, steegjes en de lokale markten.

Een andere bezienswaardigheid is de Maria Pia brug, een enkelsporige spoorbrug in Portugal over de Douro tussen Porto en Vila Nova de Gaia.

De Torre dos Clérigos is een bekende toren in het centrum van Porto en zit vast aan de kerk Igreja dos Clérigos. Vanuit bijna elk gebied in de stad is de toren zichtbaar en dit is één van de meest karakteristieke symbolen van Portugal.

Enkele andere bezienswaardigheden zijn Casa da Música, een groot concertgebouw, São Bento stationshal en boekhandel en bibliotheek ‘Lello’.

Klimaat Porto

Porto heeft een mediterraan klimaat. Het noordelijke deel van Porto is minder warm met minder regen ten opzichte van het zuidelijke gedeelte. In de zomer is de gemiddelde temperatuur er 24 graden. In winter is de gemiddelde temperatuur ongeveer 19 graden.

Vliegtickets Porto

Vliegen naar Porto vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 3 uur. Boek uw vliegtickets naar Porto op Vliegcenter.nl!

v.a. € 48

Andere vluchten naar Portugal

Goedkope vliegtickets Porto

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Porto boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Porto.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Porto voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Porto eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Porto een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.