Vliegtickets Mallorca

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Mallorca

Mallorca oftewel Majorca is een groot eiland in de Middellandse Zee, dat bij Spanje hoort. Het is het grootste eiland van de Balearen. Er wonen bijna 850.000 mensen met als hoofdstad Palma de Mallorca.

De bekendste en meest bezochte badplaatsen liggen in het zuiden en zijn Playa de Mallorca en Palma de Mallorca. Ook biedt Mallorca een uitstekend zicht op de haven van Soller en heeft het een prachtig uitgaansleven.

Vliegtickets Mallorca

Vliegen naar Mallorca vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 1 uur. U land op de luchthaven Palma de Mallorca.

v.a. € 34

Goedkope vliegtickets Mallorca

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Mallorca boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Mallorca.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Mallorca voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Mallorca eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Mallorca een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.