Vliegtickets Sevilla

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Sevilla

Sevilla is de belangrijkste stad van Zuid-Spanje en tevens ook de naam van de provincie. In de stad wonen ongeveer 700.000 mensen. Sevilla ligt in het zuidoosten van Spanje in de regio Andalusië. In stad wordt vaak een dialect gesproken, wat zelfs voor andere Spanjaarden soms niet te verstaan is.

Klimaat Sevilla

Sevilla is één van de warmste steden van Europa met een gemiddelde zomertemperatuur van 35 graden en een gevoelstemperatuur van soms wel 50 graden. De winters zijn er erg droog met een te verwaarlozen neerslag en een gemiddelde temperatuur van 18 graden.

Bezienswaardigheden Sevilla

Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa met onder andere de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro.

De belangrijkste musea zijn het Archeologisch Museum, het Museum voor Schone Kunsten en het genoemde museum Archivo de Indias met informatie over de geschiedenis van het Amerikaanse continent.

Eten in Sevilla

Sevilla is de stad waar Tapas is uitgevonden. Er zijn daarom ook meer dan genoeg tapasbars waar u volop kunt genieten van deze Spaanse hapjes. De bekendste tapas is de beroemde Jamon de Serano. De restaurants in Sevilla zijn pas laat open vanaf 20.00 en pas na 22.00 wordt het echt gezellig!

Vliegtickets Sevilla

Vliegen vanuit Amsterdam naar Sevilla duurt gemiddeld 2,5 uur. Wanneer u naar Sevilla vliegt land u op het vliegveld San Pablo wat ongeveer 10 kilometer van de stad ligt. Boek uw vliegtickets naar Sevilla op Vliegcenter.nl!

v.a. € 62

Goedkope vliegtickets Sevilla

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Sevilla boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Sevilla.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Sevilla voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Sevilla eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Sevilla een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.