Vliegtickets Madrid

vanaf € 48
Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Informatie over Madrid

Madrid is de hoofdstad en tevens grootste stad van Spanje. Er wonen bijna 3,3 miljoen inwoners.

Klimaat Madrid

Madrid kent een mediterraan klimaat met warme zomers en voor Spaanse begrippen koude winters. In de zomer is de gemiddelde temperatuur minimaal 30 graden met soms pieken van wel 40 graden. In de winter is het er gemiddeld 12 graden.

Bezienswaardigheden Madrid

Belangrijke bezienswaardigheden in Madrid zijn het Palacio Real, oftewel het Koninklijk Paleis, het Retiropark, het archeologisch museum, en drie internationaal befaamde kunstmusea: het Museo del Prado, het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía en het Museo Thyssen-Bornemisza.

Voor het uitgaansleven heeft Madrid vele terrassen en is er een breed aanbod op muziekgebied zoals de discotheken Joy Eslava en Palacio Gaviria.

Vliegtickets Madrid

Vliegen naar Madrid vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 2,5 uur. Madrid heeft een eigen vliegveld Barajas dat 10 tot 15 minuten van het centrum zit. Boek uw vliegtickets naar Madrid op Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.

v.a. € 48
Betaal veilig met
iDeal
American Express
Visa
MasterCard

Andere vluchten naar Spanje