0900 - 7 787 787 (€ 0,40 p/m)
Airtrade  IATA Airtrade   iDeal  American Express  Visa  MasterCard
Vliegtickets
Verenigde Staten
Miami is gelegen in het zuidelijkste puntje van Florida. Het gehele jaar door hangt hier een subtropisch klimaat en is het er lekker warm. Voor vakantie, zonuren, zee, strand, mooie mensen en meer moet u zeker in Miami zijn!
Voor een vakantie in Los Angeles zijn er talloze bezienswaardigheden. Het hele jaar door kunt u lekker genieten van een zeer aangenaam klimaat.
Bekijk een eindeloze bron aan bezienswaardigheden met een vliegticket naar New York.
Ontdek San Francisco met de bekendste symbolen de Golden Gate Bridge, Alcatraz, Chinatown, de Transamerica Pyramid en de kabeltrams.
Las Vegas staat vooral bekend om de extravagante hotels en vele casino's. Las Vegas is de plaats om snel te trouwen (binnen een minuut), te gokken en de vele feesten.
In Chicago bevindt zich de hoogste wolkenkrabber van de Verenigde Staten de Willies Tower (vroeger genoemd Sears Tower). De toren heeft 110 verdiepingen en is bijna 443 meter hoog.

Informatie over Verenigde Staten

De Verenigde Staten (VS) oftewel Amerika is het land van onbegrensde mogelijkheden. Amerika is het tweede grootste land ter wereld met ruim 300 miljoen inwoners. Het ligt boven Mexico en onder Canada.

Bezienswaardigheden

Er zijn vele grote en bekende steden in Amerika met diverse bezienswaardigheden. In Washington D.C. staat bijvoorbeeld het Witte Huis van de president. New York is de stad met het 'Empire State Building', de hoogste wolkenkrabber van Amerika. In Los Angeles bevindt zich het filmgedeelte Hollywood vol met bekende filmsterren. De 'Golden Gate Bridge' is een van de meest herkenbare symbolen van San Francisco en de staat Californië.

En zo zijn er nog talloze andere bezienswaardigheden in Amerika.

Natuur

Van de gouden heuvels in Californië tot de bulderende Niagara watervallen in het noordoosten. Een enorme diversiteit aan landschappen en imposante nationale parken strekt zich uit. Glooiende heuvels wisselen af met bergen, meren, rivieren en eindeloze vlaktes. Of geniet van een geweldig uitzicht aan de schitterende kust. Er zijn onbegrensde mogelijkheden om te genieten van de natuurgebieden in Amerika.

Klimaat

Het klimaat in Amerika varieert van heerlijk warm tropisch regenwoudklimaat tot een toendraklimaat met lage temperaturen.

Deel met uw vrienden

Voordelen Vliegcenter.nl

Laagste kosten voor vliegticketgarantie (altijd € 6,-)
Lage boekingskosten
Lage verzekeringskosten (annulering- en reisverzekering)
Gemakkelijk betalen met iDeal en CreditCard
Telefonisch contact 0900 - 7 787 787 (€0,40 p/m)
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag