Vliegtickets Bonaire

vanaf € 392
Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Informatie over Bonaire

Bonaire is een gemeente van Nederland in de Caraïben. Bonaire kent ruim 18.000 inwoners. De hoofdstad is Kralendijk. Samen met de bovenwindse eilanden Saba en Sint Eustatius vormt Bonaire Caribisch Nederland en is tevens onderdeel van de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao).

Bezienswaardigheden Bonaire

Door de verschillende soorten tropische planten en dieren in zee is Bonaire één van de mooiste plekken om te duiken. Het unieke van de zee in Bonaire is dat het deel uitmaakt van het Bonaire Marine Park, het oudste zee reservaat ter wereld. Voor duikers is dit dan ook een absoluut hoogtepunt!

De historie van Bonaire is te vinden in het enige officiële museum in Kralendijk, Bonaire Museum of ‘Museo di Bonaire’. Hier vindt u diverse prehistorische voorwerpen.

In het noordwesten van Bonaire bevindt zich het Washington Slagbaai Nationaal Park. Een natuurpark met naast heuvels, duinen en zoutmeren ook Caribische bomen zoals cactussen. Ook kunt u hier vele flamingo's vinden. Het zoute meer 'Goto meer' is namelijk een broedplaats voor één van de grootste flamingo kolonies ter wereld.

Andere bezienswaardigheden zijn onder andere de Willemstoren, Klein Bonaire en de vele grotten.

Klimaat Bonaire

Bonaire kent een tropisch klimaat, waarbij het altijd warm is. Het hele jaar duur kunt u volop genieten van de zon met een gemiddelde temperatuur tussen 26 en 32 graden. Zowel in de zomer als in de winter.

Vliegtickets Bonaire

Vliegen naar Bonaire vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 12 uur. Boek uw vliegtickets naar Bonaire op Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €35 en evt. bagagekosten.

v.a. € 392
Betaal veilig met
iDeal
American Express
Visa
MasterCard

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen