Vliegtickets Nederlandse Antillen

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Populaire bestemmingen Nederlandse Antillen

Vliegtickets Aruba

Vliegtickets Aruba

De langste brug in de Caraïben, de Natural Bridge bevond zich in Aruba. Aruba biedt een aantrekkelijk pakket aan activiteiten voor jong en oud.
Vliegtickets Bonaire

Vliegtickets Bonaire

Bonaire kent een tropisch klimaat, waarbij het altijd lekker warm is. Samen met de bovenwindse eilanden Saba en Sint Eustatius vormt Bonaire Caribisch Nederland en is tevens onderdeel van de ABC-eilanden.
Vliegtickets Curacao

Vliegtickets Curacao

Toeristen bezoeken Curaçao voornamelijk voor het prachtige warme weer. U kunt hier heerlijk genieten van de zee en het strand.
Vliegtickets Sint Maarten

Vliegtickets Sint Maarten

Met maar liefst een 40-tal stranden kunt u in Sint Maarten uitstekend genieten van zon, zee en strand. Enkele populaire prachtige stranden zijn Simpons Baai Lagune, Dawn Beach en Oyster Pond.

Meer vliegtickets naar Nederlandse Antillen

De Nederlandse Antillen omvatten 5 eilandgebieden gelegen in de Caribische Zee. Met ruim 200.000 inwoners. Sinds 2010 bestaan de Antillen niet meer als één land en is een deel zelfstandig en een deel nog onderdeel van Nederland.

Eilanden Nederlandse Antillen:

Curaçao
Sint Maarten
Bonaire
Saba
Sint Eustatius

Taal Nederlandse Antillen

Papiamento is de meest gesproken taal op de Antillen. Dit lijkt een beetje op Spaans en Portugees. Nederlands is echter de officiële taal.

Bezienswaardigheden Nederlandse Antillen

De enige stad van Curaçao is Willemstad. Deze staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit unieke stukje Nederlands koloniaal erfgoed in het Caribische gebied telt namelijk honderden monumenten. Ook het Christoffelpark met uitgebreide flora en fauna is te vinden op Curaçao.

Andere bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire en tevens de oudste stad van het eiland, het natuurpark Washington Slagbaai in het noorden van Bonaire en voor heetwaterbronnen, spectaculaire tunnels en grotten gaat u naar de zee rondom Saba.

Klimaat Nederlandse Antillen

De Nederlandse Antillen kennen een droog tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur tussen 27 en 33 graden, of het nu winter of zomer is.

Vliegtickets Nederlandse Antillen

Vliegen naar de Nederlandse Antillen vanuit Amsterdam duur gemiddeld 11 uur.