Vliegtickets Aruba

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Aruba

Aruba behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen en is een onafhankelijk land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Aruba heeft ongeveer 109.000 inwoners en is 180 vierkante kilometers. De hoofdstad van Aruba is Oranjestad.

Bezienswaardigheden Aruba

De langste brug in de Caraïben, de Natural Bridge bevond zich in Aruba, maar is in 2005 ingestort. Op het eiland vind u hier nog steeds de resten van, ook zijn er verschillende kleinere bruggen aanwezig.

In het midden van Aruba bevindt zich de opvallende heuvel ‘de Hooiberg’. Deze is 165 meter hoog, heeft een kegelachtige vorm met op de top diverse zendmasten. Waar u ook op het eiland zit, deze heuvel is bijna altijd zichtbaar.

De hoofdstad, Oranjestad is een unieke mengeling van oude en nieuwe gebouwen en elementen, winkelcentra, gezellige pleinen, bars en restaurants. De druk bezochte havenstad van Aruba kent veel cruiseboten, een zeer actieve containerhaven en een knusse haven voor plezierjachten.

Een andere bezienswaardigheid is het Nationaal Park Arikok. Het park bestaat uit een ruig berglandschap vol cactussen en gesteente. Het park bestrijkt één vijfde van Aruba.

Naast deze bezienswaardigheden biedt Aruba een aantrekkelijk pakket aan activiteiten voor jong en oud waaronder winkelen, dineren en een bruisend nachtleven.

Verkeer Aruba

Ondanks dat Aruba bij Nederland hoort en de mensen er Nederlands spreken zijn de verkeersregels heel anders dan in Nederland. Ook zijn de wegen er erg glad nadat het er geregend heeft. U dient dan ook extra voorzichtig te zijn op de weg.

Klimaat Aruba

Aruba kent een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 30 graden, heel het jaar door.

Vliegtickets Aruba

Vliegen naar Aruba vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 11 uur. Boek uw vliegtickets naar Aruba op Vliegcenter.nl!

v.a. € 476

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen

Goedkope vliegtickets Aruba

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Aruba boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Aruba.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Aruba voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Aruba eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Aruba een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.