Vliegtickets Kos

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Kos

Kos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt voor de Turkse kust. De hoofdstad van het eiland heet ook Kos. Er wonen ongeveer 33.300 mensen op het eiland. Het is voor zowel jong als oud een populaire vakantiebestemming.

Bezienswaardigheden Kos

De kustlijn van Kos is veelal rotsachtig met veel baaitjes en staat bekend om het heldere blauwe water en de vele zand- en kiezelstranden.

In Kos-Stad bevindt zich de Agora, een oude marktplaats. Bij de haven staat een 14e-eeuwse burcht, de Neratzia. Deze is in 1315 door de ridders van St. Johannes van Rodos gebouwd.

Ook te vinden in Kos is het Asklepion. Het Asklepion werd gebouwd in 357 vóór Christus en is daarmee het oudste ziekenhuis ter wereld.

Op Kos staat ook het gedenkteken de 'plataan van Hippocrates'. Dit is een plataan vernoemd naar de Griekse arts Hippocrates van Kos.

Klimaat Kos

Kos heeft een mediterraan klimaat. In de winter is de gemiddelde temperatuur rond de 12 graden en in zomer rond 30 graden.

Vliegtickets Kos

Vliegen naar Kos vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 4 uur. Boek je vliegtickets naar Kos op Vliegcenter.nl!

v.a. € 138

Andere vluchten naar Griekenland

Goedkope vliegtickets Kos

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Kos boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Kos.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Kos voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Kos eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Kos een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.