Vliegtickets Athene

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Athene

Athene is de hoofdstad en grootste stad van Griekenland met ongeveer 750.000 inwoners. Griekenland is vooral bekend om zijn lange geschiedenis met betrekking tot het eeuwenoude Athene.

Bezienswaardigheden Athene

Athene staat vol met culturele bezienswaardigheden. Eén van de bekendste is de Arkopolis van Athene, een 156 meter hoge tafelberg. Een ander bezienswaardigheid is het Dionysustheater, gelegen aan de zuidelijke flank van de Atheense akropolis. Het is het oudste theatergebouw in Europa en de bakermat van de antieke tragedie. De Tempel van de Olympische Zeus of het Olympieion in Athene was de grootste tempel in Griekenland, gewijd aan Zeus. De tempel staat aan de zuidkant van het oude Athene, tussen de Akropolis en de rivier de Ilissos.

Ook kent Athene genoeg Musea zoals het Nationaal Archeologisch Museum van Athene, Acropolis Museum, Benaki museum en Museum voor Cycladische Kunst.

Klimaat Athene

Athene kent een steppeklimaat. Zomers is het er erg warm met gemiddelden van 30 graden, in de winter ligt de gemiddelde temperatuur rond de 10 graden.

Vliegtickets Athene

Vliegen naar Athene vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 3 uur en 20 minuten. Boek je vliegtickets naar Athene op Vliegcenter.nl!

v.a. € 65

Andere vluchten naar Griekenland

Goedkope vliegtickets Athene

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Athene boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Athene.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Athene voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Athene eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Athene een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.