Vliegtickets Griekenland

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Populaire bestemmingen Griekenland

Vliegtickets Athene

Vliegtickets Athene

Athene staat vol met culturele bezienswaardigheden. Eén van de bekenste is de Arkopolis van Athene, een 156 meter hoge tafelberg.
Vliegtickets Corfu

Vliegtickets Corfu

Corfu is een heerlijke vakantiebestemming om lekker te genieten van de zon. Geniet in Corfu-Stad van de gezellige boulevards en vele kleine straatjes met winkeltjes, restaurants en terrassen.
Vliegtickets Kos

Vliegtickets Kos

Kos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt voor de Turkse kust. Het is voor zowel jong als oud een populaire vakantiebestemming.
Vliegtickets Kreta

Vliegtickets Kreta

Kreta is het grootste Griekse eiland in Griekenland en meest zuidelijk gelegen van alle Griekse eilanden. Kreta staat garant voor de juiste mix van cultuur, zon, prachtige natuur, mooie stranden en meer!
Vliegtickets Rhodos

Vliegtickets Rhodos

Rhodos is een Griekse eiland gelegen in de Egeïsche Zee met prachtige zandstranden en fantastische natuurgebieden.

Griekenland ligt in het zuidoosten van Europa. Voor 20% bestaat het zuidelijke gedeelte van het land uit een groot aantal eilanden. Er wonen bijna 11 miljoen inwoners in Griekenland.

Bezienswaardigheden Griekenland

Griekenland staat bekend om haar klassieke Griekse cultuur. Veel van de klassieke oudheid vindt men hier dan ook terug. Enkele bezienswaardigheden zijn de Akropolis in Athene, de Tempel van Zeus, de archeologische plaats Delphi, de berg Athos en de overblijfselen van het paleis van Knossos op Kreta.

Naast archeologische en historische bezienswaardigheden biedt Griekenland ook prachtige landschappen, mooie stranden en schitterende baaien.

Stranden Griekenland

Griekenland heeft in totaal 15.147 kilometer kustlijn, waarvan de helft wordt gevormd door de Griekse eilanden. De stranden in Griekenland zijn divers, vaak bedekt door zand of kiezels en hebben allemaal hun eigen schoonheid en charme. Van steile rotspartijen tot rul wit zand en van pijnboombossen tot palmbossen.

Klimaat Griekenland

Griekenland kent een mediterraan klimaat, het hele jaar door is het lekker aangenaam genieten.

Vliegtickets Griekenland

Vliegen naar Griekenland vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 3,5 uur. Boek uw vliegtickets naar Griekenland op Vliegcenter.nl!