Vliegtickets Sharm El Sheikh

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh is een badplaats op het Egyptische schiereiland Sinaï, aan de monding van de Golf van Akaba. Voor Egypte is dit één van de grootste toeristische trekpleisters.

Toerisme Sharm El Sheikh

Het hele jaar door is Sharm El Sheikh een echte vakantiebestemming. De hoogste bron van inkomsten zijn dan ook het toerisme. Alles is gebouwd rondom het toerisme, van hotelketens tot aan souvenirwinkels, eettenten en meer.

Bezienswaardigheden Sharm El Sheikh

In de omgeving van Sharm El Sheikh op het Sinaï-schiereiland zijn mooie bezienswaardigheden te vinden. Zo is er het Mount Sinaï, een 2.286 meter hoge berg in het Sinaïgebergte. Ook op het Sinaï-schiereiland slechts 2 uur van Sharm El Sheikh ligt het Sint Catharina klooster. Dit is één van de meest opvallende bezienswaardigheden van het Sinaï-schiereiland. Het klooster is gebouwd in de 6e eeuw.

Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn bijvoorbeeld de woestijnsafari's of oases en bronnen in de Sinaï.

Klimaat Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh kent net als heel Egypte een woestijnklimaat. In de zomer ligt de gemiddelde temperatuur rond de 35 graden. In de winter is de gemiddelde temperatuur er 27 graden.

Vliegtickets Sharm El Sheikh

Vliegen naar Sharm El Sheikh vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 4,5 uur. Boek je vliegtickets naar Sharm El Sheikh op Vliegcenter.nl!

v.a. € 310

Andere vluchten naar Egypte

Goedkope vliegtickets Sharm El Sheikh

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Sharm El Sheikh boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Sharm El Sheikh.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Sharm El Sheikh voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Sharm El Sheikh eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Sharm El Sheikh een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.