Vliegtickets Egypte

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Populaire bestemmingen Egypte

Vliegtickets Cairo

Vliegtickets Cairo

Caïro ligt ligt aan de oostoever van de Nijl in het noorden van Egypte en heeft een aantal grote bezienswaardigheden zoals de Piramiden van Gizeh.
Vliegtickets Hurghada

Vliegtickets Hurghada

Hurghada is een Egyptisch toeristencentrum en badplaats aan de Rode Zee en bekend als centrum voor watersporten.
Vliegtickets Sharm El Sheikh

Vliegtickets Sharm El Sheikh

Het hele jaar door is de badplaats Sharm El Sheikh een populaire vakantiebestemming. Het is één van de grootste trekpleisters in Egypte.
Vliegtickets Luxor

Vliegtickets Luxor

Luxor kent veel archeologische bezienswaardigheden en staat bekend als het grootste openluchtmuseum ter wereld.

Egypte is een land in het noordoosten van Afrika en heeft bijna 84 miljoen inwoners. Egypte is het meest bevolkte land in de Arabische wereld. De officiële taal is het Arabisch. Het grootste deel van het land bestaat uit het woestijngebied van de Sahara.

Bezienswaardigheden Egypte

In Egypte zijn vooral de historische bezienswaardigheden bekend, waaronder de typerende piramides.

Voor liefhebbers van archeologie, geschiedenis en cultuur is Egypte een waar paradijs. Er zijn veel musea en archeologische vondsten te bezoeken. Van mummies, farao's, tempels tot aan piramides en andere bouwwerken.

Enkele bezienswaardigheden in Egypte zijn Ramesseum, de tempel van Ramses II, Pilaar van Pompeius, een 30 meter hoog oudheidkundig monument, het winkelgebied Khan El Khalili in Cairo en de rivier de Nijl.

Klimaat Egypte

Egypte heeft een woestijnklimaat met zeer weinig neerslag, hete zomers en zeer milde winters. De gemiddelde temperatuur in de zomerperiode is ongeveer 35 graden. In de winter is de gemiddelde temperatuur rond de 25 graden. 

Vliegtickets Egypte

Vliegen naar Egypte vanuit Amsterdam duurt gemiddeld ongeveer 4 tot 5 uur afhankelijk van uw bestemming in Egypte. Boek uw vliegtickets naar Egypte op vliegcenter.nl!