Vliegtickets Cairo

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Cairo

Caïro is de hoofdstad van Egypte telt ongeveer 8 miljoen inwoners. Deze stad is één van de meest vervuilde steden ter wereld en kent een enorme verkeerschaos. Caïro ligt aan de oostoever van de Nijl in het noorden van Egypte.

Bezienswaardigheden Caïro

De geschiedenis van Caïro gaat ver terug tot in de Romeinse tijd. Beide invloeden van zowel oud en modern zijn dan ook naast elkaar te vinden. Het oudste deel is te vinden in het oosten en het moderne deel in het westen van de stad.

Caïro heeft een aantal grote bezienswaardigheden zoals de Piramiden van Gizeh, de Cairo Tower en bijvoorbeeld het Museum der Egyptische oudheden, oftewel het Egyptisch Museum.

Ook zijn er veel Moskeeën te vinden. Enkele zijn Al-Aqmar Moskee, de Al-Hakimmoskee en de Ibn Toeloenmoskee.

Caïro wordt al sinds de oudheid voor Egypte en de gehele Arabische wereld gezien als het centrum voor educatie en onderwijs.

Klimaat Caïro

Caïro kent een erg warm klimaat. Zomers is het gemiddeld rond de 36 graden. In de winter is het er nog steeds warm met een gemiddelde temperatuur van 25 graden.

Vliegtickets Caïro

Vliegen naar Caïro vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 5 uur. Boek je vliegtickets naar Caïro op Vliegcenter.nl!

v.a. € 252

Andere vluchten naar Egypte

Goedkope vliegtickets Cairo

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Cairo boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Cairo.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Cairo voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Cairo eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Cairo een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.