Vliegtickets Munchen

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Munchen

München ligt in Zuid-Duitsland en is de derde stad van het land. Er wonen bijna 1,4 miljoen mensen. München behoort tot de belangrijkste economische en culturele centra in de Bondsrepubliek.

Bezienswaardigheden München

München is de thuishaven van BMW en het centrum van de Duitse filmindustrie. Er zijn veel panden te zien in de Gothische, Renaissance en Barokke stijl. U kunt in München talloze musea en monumenten bekijken en alles is grotendeels te voet bereikbaar.

München staat ook bekend om het grootste bierfestival van de wereld, het Oktoberfest.

Klimaat München

Zomers is de gemiddelde temperatuur in München 17 graden en 's winters is dit -3 graden.

Vliegtickets München

Vliegen naar Munchen vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 1 uur. Boek uw vliegtickets naar Munchen op Vliegcenter.nl!

v.a. € 81

Goedkope vliegtickets Munchen

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Munchen boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Munchen.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Munchen voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Munchen eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Munchen een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.