Vliegtickets Duitsland

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Populaire bestemmingen Duitsland

Vliegtickets Berlijn

Vliegtickets Berlijn

Vooral bekend staat Berlijn als de uitgaansstad van Europa en is tevens één van de grootste culturele, politieke en wetenschappelijke centra.
Vliegtickets Dusseldorf

Vliegtickets Dusseldorf

Dusseldorf is een zeer leuke stad met een mooie altstad, de luxe Konigsallee en moderne voorzieningen.
Vliegtickets Frankfurt

Vliegtickets Frankfurt

Frankfurt heeft als kenmerk het moderne stadsbeeld en met vrijwel alle kenmerken van een wereldstad. Als één van de enigste grote stad heeft Frankfurt hoge moderne wolkenkrabbers.
Vliegtickets Hamburg

Vliegtickets Hamburg

Hamburg is de op één na grootste stad van Duitsland en tevens de belangrijkste havenstad van Duitsland. De stad biedt genoeg musea, galerijen en vermaak. Ook kunt u er uitstekend shoppen en uitgaan.
Vliegtickets Munchen

Vliegtickets Munchen

München is de derde stad van Duitsland en behoort tot de belangrijkste economische en culturele centra in de Bondsrepubliek.
Vliegtickets Stuttgart

Vliegtickets Stuttgart

In Stuttgart bevinden zich het Mercedes-Benz Arena en het Mercedes-Benzmuseum. Eén van de mooiste kunstcollecties van Duitsland staat in de Staatsgalerie van Stuttgart.

Duitsland is het grootste buurland van Nederland en kent ruim 81 miljoen inwoners.

Bezienswaardigheden Duitsland

Duitsland kent een enorme hoeveelheid aan imposante, knap ontworpen en eeuwenoude monumenten. Duitsland is een land dat vol staat met kastelen van de 13de tot 17de eeuw. Een aantal bekende bezienswaardigheden zijn Kasteel Heidelberg, Kasteel Neuschwanstein, De Dom van Keulen, Brandenburger Poort en Onze Lieve Vrouwekerk Dresden.

Klimaat Duitsland

Het Duitse klimaat is grotendeels hetzelfde als in Nederland, zachte zomers en frisse, vochtige winters. In de bergketens in het zuiden van Duitsland zoals het Harzgebergte, het Zwarte Woud en Beieren zijn de zomers veel warmer, de winters veel kouder en valt er veel sneeuw.

Vliegtickets Duitsland

Vliegen naar Duitsland vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 1 uur en 10 minuten, afhankelijk van uw bestemming. Boek vliegtickets naar Duitsland op Vliegcenter.nl!