Vliegtickets Dusseldorf

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Dusseldorf

Düsseldorf is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en ligt in het midden van de Rijnvlakte. De stad kent ongeveer 600.000 inwoners. Düsseldorf zelf is een zeer leuke stad met de mooie Altstadt, de luxe Königsallee en moderne voorzieningen.

Bezienswaardigheden Dusseldorf

Düsseldorf heeft een wereldberoemd kunstmuseum en enkele historische gebouwen die zeker een bezichtiging waard zijn.

Het historische centrum  Altstadt van Düsseldorf is overdag een walhalla voor shoppers en ’s avonds een druk en gezellig uitgaanscentrum. Düsseldorf kent de drukste winkelstraat van Duitsland de Schadowstraße.

Ook voor musea en tentoonstellingen is Düsseldorf geschikt. Zo heeft het Museum Kunst Palast een enorm uitgebreide collectie kunst van de 16e eeuw tot nu.

Klimaat Dusseldorf

In de zomer is de gemiddelde temperatuur 18 graden en 's winters is  dit -3 graden.

Vliegtickets Dusseldorf

Vliegen naar Düsseldorf duurt slechts 40 minuten. U land op Düsseldorf Airport wat 8 kilometer ten noorden van het centrum van Düsseldorf ligt. Boek uw vliegtickets naar Düsseldorf op Vliegcenter.nl!

v.a. € 88

Goedkope vliegtickets Dusseldorf

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Dusseldorf boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Dusseldorf.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Dusseldorf voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Dusseldorf eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Dusseldorf een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.