De 5 beste kerstbestemmingen

01/11/2019
De 5 beste kerstbestemmingen

Op welke bestemming vier jij dit jaar je kerst? Als jij uitgekeken bent om altijd je kerstdagen thuis onder de boom door te brengen probeer dan eens kerst te vieren in een ander land. Hier hebben we onze 5 beste kerstbestemmingen op een rijtje gezet voor een leuke kerst.

 

Kerst in New York

In New York kun je je volop vermaken met de kerst. Er wordt veel gezongen en er is ook veel entertainment.  Kerst wordt in New York uitbundig gevierd. Overal waar je komt is alles volop versierd met lichtjes van winkeletages, straten tot aan de grote gebouwen. Central Park is prachtig aangekleed en je kunt er genieten van de meest fantastische schaatsbaan.

Nergens anders dan in de Big Apple kun je beter kerstshoppen! Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan de beroemde Rockefeller kerstboom welke versierd is met meer dan 50.000 lichtjes. Als één van de mooiste kerststeden is New York zeker een keer de moeite waard om je kerst te vieren.

Betoverende Kerst in Disneyland Parijs

Jawel, Disney creëert voor jou een ultieme kerstsfeer met alle Disney figuren op hun kerstbest. Niet alleen leuk voor de volwassenen, maar ook voor de kinderen. Alle attracties hebben een prachtige kerstversiering. Beleef de unieke kerstsfeer met speciale kerstshows, een grote kerstparade en een gigantische kerstboom met maar liefst 5.000 LED lichtjes. Breng je feestdagen magisch door in Disneyland Paris!

Kerst in Londen

Lekker dichtbij huis, dat is Londen! Geniet van een ware lichtjesfestijn in de binnenstad van Londen met de bekendste winkelstraat Oxford street. Alle grote warenhuizen zoals Harvey Nichols en Harrods proberen met elkaar te concurreren wie de beste kerstversiering heeft. Het grootse event in Hyde park, Winter Wonderland mag je zeker niet overslaan. Het is een soort kermis met kerstmarkt en de entree is gratis!

Tweede kerstdag staat in Londen bekend als 'Boxing Day'. Een dag waar je kunt genieten van de uitverkoop met ontzettend hoge kortingen. Ideaal voor als je nog even goedkoop wilt shoppen. Ook zijn er belangrijke sportactiviteiten.

Warme Kerst in Sydney

Hou je liever van een warme kerstbestemming? Sydney is een bestemming waar het met de kerst lekker warm is met temperaturen van 30 graden. Lekker BBQ of genieten aan het strand Bondi Beach. Geen sneeuw, maar wel volop zon. Net als New York en Londen staat ook de stad in Sydney volop in het teken van kerst. Alle winkels zijn versierd en ook zijn er prachtige aangeklede kerstbomen.

Kerst vieren in Winterwonderland, Lapland

Lapland is het adres als je droomt van een sprookje in de winter. Bekend als het adres van de kerstman. Een echte aanrader waar je volop kunt genieten van unieke winteractiviteiten zoals een tocht op een echte rendierslee en een sneeuwscootersafari. Bezoek de kerstman in het ondergrondse themapark SantaPark. Zelfs het Noorderlicht kun je bekijken. Ieder jaar wordt ook het onvergetelijke wereldberoemde Sneeuwkasteel LumiLinna in Kemi opgebouwd. Alles is gemaakt van kristalhelder ijs waar een maand lang volop aan gewerkt is. Een kerst waar je lekker kunt genieten van een dikke laag sneeuw.


Uiteraard zijn er nog veel meer leuke kerstbestemmingen. Klaar om kerst te vieren in één van deze mooie bestemmingen of een andere kerstbestemming? Kies jou favoriete kerstbestemming uit en boek je goedkope vliegtickets voordelig online!