Comfortabel vliegen met Qatar Airways

Comfortabel vliegen met Qatar Airways

Vliegen met Qatar Airways staat altijd garant voor comfort en veiligheid. De vliegmaatschappij heeft dan ook niet voor niets een vijf sterren beoordeling van luchtvaart adviesbureau Skytrax. Qatar Airways is in 1993 door de Koninklijke familie opgericht. Vanaf die tijd heeft de vliegmaatschappij zijn sterrenstatus zorgvuldig opgebouwd én behouden. Tegenwoordig vliegen ze naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd.

Daarbij heeft Qatar Airways de beschikking over maar liefst 150 luxe uitgerust vliegtuigen. De maatschappij staat bekend om het verlenen van een uitstekende service. Het comfort van de reiziger heeft daarbij altijd de hoogste prioriteit. Om een goede indruk te krijgen van hoe vliegen met Qatar Airways eruit ziet, hebben we een handig reisverslag voor je samengesteld. Zo weet je precies wat je te wachten staat als je binnenkort gaat vliegen met deze luchtvaartmaatschappij.
Bekijk hier direct de Qatar Airways officiële website.

Vliegen met Qatar Airways

Vliegen met Qatar Airways in economy of business class

Binnen de vliegtuigen van Qatar Airways kun je de keuze maken tussen economy of business class. De keuze die je daarin maakt is natuurlijk afhankelijk van je budget en je persoonlijke voorkeur. Maar, economy class vliegen met Qatar Airways staat tevens garant voor een flinke portie luxe en comfort. Zo mag de beenruimte en de stoel die je tot je beschikking hebt bovenmatig ruim genoemd worden. Je kunt dus ook als je wat langer bent lekker je benen strekken. Ook entertainment is volop aanwezig als je vliegt met Qatar Airways. Je kunt een keuze maken uit diverse films en deze bekijken op het scherm voor je.

Business Class Qatar Airways

Business class vliegen met Qatar Airways is alsof je een vijfsterren suite binnenstapt. Je hebt de beschikking over een redelijk grote persoonlijke ruimte. Deze zijn tevens uitgerust met een comfortabele slaapplaats. Business class vliegen met Qatar Airways betekent ook dat je in alle rust kunt werken. Natuurlijk wordt je voor het nodige entertainment ook op je wenken bediend. Zo kun je tv kijken maar ook diverse games spelen. Dineren in de business class doe je natuurlijk lekker vanaf de kaart. Je bestelt eenvoudig de lekkerste gerechten.

En de tussenlanding op Doha Airport?

Als je met Qatar Airways naar Azië wilt vliegen, dan moet je in de meeste gevallen rekening houden met een tussenlanding. Dit gebeurt op het vliegveld van Doha. Hier kun je de tijd goed besteden. Zowel het vliegveld als de stad zijn de moeite van een kort bezoek waard. Het centrum van Doha vind je op iets meer dan 10 minuten vanaf Doha Airport. Een ideale wandeling dus voor de nodige beweging.

Souq Waqif Market in DohaSouq Waqif Market in Doha

Wat je zeker moet bezoeken tijdens je tussenlanding in Doha, is de Souq Waqif Market. Hier kun je genieten van authentieke gerechten die volop geserveerd worden in de ruim vertegenwoordigde restaurantjes. Ook de markt zelf is een must-see. Je kunt hier ontspannen genieten tussen de mooiste stoffen, geuren en kruiden.

Prijzen voor vliegen met Qatar Airways

Hoewel je zou denken dat je redelijk diep in de buidel moet tasten voor zoveel luxe en comfort, valt dat verhoudingsgewijs reuze mee. Vliegen met Qatar Airways hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Een ticket voor een vliegreis naar een bestemming in Azië, Afrika of Zuid-Amerika is bij Qatar Airways altijd voorzien van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Natuurlijk kun je het ticket zelf net zo duur maken als je wilt.

Dit heeft dan vooral te maken met jouw persoonlijke keuze tussen economy of business class. Als je wilt vliegen naar verre bestemmingen, mag je best voorzien worden van wat luxe en comfort. Je brengt immers ruim 12 tot 20 uur door in het vliegtuig. Vliegen met Qatar Airways is dan een prima keuze. Je bent altijd verzekerd van veel reiscomfort en een uitstekende service. Voor je het weet zet je dus voet aan de grond in het land van je dromen.


Wil jij ook vliegen met luxe? Vliegtickets van de luchtvaartvaartmaatschappij Qatar Airways boek je eenvoudig online voor de beste prijs en voor je het weet zit jij lekker comfortabel te genieten!