Vliegtickets Marseille

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Marseille

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en tevens de hoofdstad van de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur. Marseille ligt aan de oostkust van de Middellandse Zee.

Klimaat Marseille

Marseille kent een mediterraan klimaat. Er zijn vochtige winters en droge zomers. In de zomer is het er gemiddeld 25 graden en in de winter gemiddeld 10 graden.

Bezienswaardigheden Marseille

Marseille is vooral bekend om haar prachtige zee en de mooie stranden. Marseille behoort tot één van de oudste steden van Frankrijk, wat u aan de gebouwen en omgeving kunt zien.

Ook de smalle straatjes en goede visrestaurants zijn kenmerkend voor deze oude havenstad. Ontdek onder andere Vieux-Port, het Hôtel de Cabre (oudste huis in Marseille), Stade Vélodrome en de Canebière, de belangrijkste en meest gekende straat van Marseille.

Vliegtickets Marseille

Vliegen naar Marseille vanuit Amsterdam duurt gemiddeld bijna 2 uur. Boek uw vliegticket Marseille op Vliegcenter.nl!

v.a. € 53

Andere vluchten naar Frankrijk

Goedkope vliegtickets Marseille

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Marseille boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Marseille.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Marseille voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Marseille eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Marseille een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.