Vliegtickets Lyon

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Informatie over Lyon

Lyon is één van de grootste steden van Frankrijk en ligt in het oosten van het land. In de stad wonen bijna 500.000 mensen. De stad is omringd door twee heuvels, die beiden een prachtig uitzicht bieden.

Klimaat Lyon

In Lyon is het zomers gemiddeld 28 graden en in de winter gemiddeld 2 graden.

Bezienswaardigheden Lyon

Lyon kent vele historische bezienswaardigheden, waaronder bijvoorbeeld het grote amfitheater. Deze bevindt zich op de heuvel van Fourvière en stamt nog uit de Romeinse tijd.

Andere bezienswaardigheden zijn het stadhuis van Lyon uit de 17e eeuw, museum Musée des Beaux-Arts, het voetbalstadion Stade de Gerland en natuurlijk de tientallen bruggen in Lyon over de Rhône en Saône.

Vliegtickets Lyon

Vliegen naar Lyon vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 1,5 uur. Bent u op zoek voor vluchten naar Lyon? Boek uw vliegtickets naar Lyon op Vliegcenter.nl!

v.a. € 84

Andere vluchten naar Frankrijk

Goedkope vliegtickets Lyon

Eenvoudig jou goedkope vliegtickets naar Lyon boeken doe je snel en eenvoudig bij Vliegcenter.nl. Vergelijk in één overzicht alle airlines en boek direct voor de laagste prijs jou vliegticket naar Lyon.

Eindeloos zoeken naar de beste deal is niet meer nodig. Waar jouw reis ook heen gaat, met Vliegcenter.nl geniet je van de beste deal. We hebben de voordeligste vliegtickets naar Lyon voor je op een rij gezet, zodat je de ticketprijzen van diverse maatschappijen snel kunt vergelijken en jou vliegtickets Lyon eenvoudig boekt. Met de goedkope vliegtickets op Vliegcenter.nl wordt jouw vakantie of stedentrip naar Lyon een échte beleving. Dit bespaart je natuurlijk niet alleen veel tijd, maar levert je ook een leuke besparing op.

Of je nu op je mobiel zit, achter je laptop of met je tablet wilt boeken, het kan allemaal eenvoudig en gemakkelijk. Waar je ook bent met onze zoekfunctie vind je direct je ticket naar jou bestemming. Probeer ook alternatieve luchthavens of op andere dagen te vliegen voor een wellicht nog betere deal.