Vliegen met TUI fly

de luchtvaartmaatschappij van TUI
Informatie TUI fly

TUI fly is bekend voor het uitvoeren van vakantievluchten op charter- en lijndienstbasis. Het is de Nederlands vliegmaatschappij van reisbureau TUI. Met TUI fly kun je vliegen naar 74 bestemmingen in 4 werelddelen. Door het oog op duurzaamheid heeft TUI fly zelfs onderscheidingen gekregen, 'de Schiphol Sustainability award'.

Wil jij graag vliegen met TUI fly? Boek jou TUI fly vliegtickets tegen de laagste tarieven gemakkelijk online bij Vliegcenter.nl.

Bagageregels TUI fly

Ruimbagage

Bagage is alleen gratis in de Deluxe Class. In de Economy Class dien je hiervoor bij te betalen. Je stuk ruimbagage mag maximaal 32 kg zijn en de totale afmetingen (lengte + breedte + hoogte) niet groter dan 158 cm.

 

Handbagage

Passagiers mogen standaard één (1) stuk handbagage meenemen dat niet groter is dan 55 x 40 x 20 cm en niet zwaarder is dan 10 kg.

Lees hier meer over bagage bij TUI fly

Inchecken bij TUI fly

Inchecken bij TUI fly is online en bij de luchthaven mogelijk. Online inchecken is het makkelijkst en kan vanaf 24 uur tot 3 uur voor vertrek. Daarnaast hoef je niet te wachten in de rij bij de incheckbalies.

Klik hier om direct online in te checken bij TUI fly

Vliegtickets TUI fly

Vlieg comfortabel naar populaire bestemmingen met TUI fly. Enkele populaire vliegtickets TUI fly zijn Aruba, Bonaire, Curacao, Malaga en Rhodos. Klaar om op vakantie te gaan? Boek je goedkope TUI vliegtickets online bij Vliegcenter.nl.

Ben je op zoek naar meer dan alleen vliegtickets? Bij TUI kun je terecht voor je complete reis. Naast vliegtickets van TUI fly biedt TUI ook pakketreizen aan voor alle soort vakanties. Of het nu gaat om een all-inclusive vakantie, lastminute vakantie of gewoon een goedkoope aanbieding voor een verre reis of zonvakantie bij TUI kun je hiervoor terecht. Het brede aanbod van TUI zorgt dat jij een vakantie hebt om lekker van te genieten.

Bekijk hier het aanbod vakanties van TUI.