Vliegen met Lufthansa

De grootste Duitse airline
Informatie Lufthansa

Lufthansa is de grootste vliegmaatschappij van Duitsland en tevens ook de nationale luchtvaartmaatschappij. Jaarlijks vliegen er miljoenen passagiers met Lufthansa. Met ruim 272 vliegtuigen vlieg je naar wel meer dan 197 bestemmingen in 78 landen. Als de hoofdmaatschappij van Star Alliance heb je een perfecte aansluiting/samenwerking met andere aangesloten Star Alliance-luchtvaartmaatschappijen en kun je gebruik maken van het Frequent Flyer Programma ‘Miles & More’.

In Nederland is luchtvaartmaatschappij Lufthansa populair om vanuit Amsterdam Schiphol of Rotterdam naar Duitsland te vliegen. Op bijna de meeste vliegreizen van Lufthansa is het eten en drinken gratis. Uiteraard verschilt het aanbod wel per reisklasse. Daarnaast is er op ook steeds meer Lufthansa vluchten gratis Wifi beschikbaar met Flynet.

Vlieg jij graag met airline Lufthansa? Boek eenvoudig online goedkope Lufthansa vliegtickets bij Vliegcenter.nl.

Introductiefilmpje Lufthansa
Bagageregels Lufthansa

Ruimbagage

Voor ruimbagage geldt dat je één stuk gratis mag meenemen met een totale afmeting van 158 cm (breedte + hoogte + diepte) en een maximaal gewicht van 23 kg. Dit geldt voor de standaard 'Economy Class', maar is niet inbegrepen bij de 'Economy Class Light' reisklasse.

 

Handbagage

Bij Lufthansa mag je standaard één stuk handbagage meenemen met een maximale afmeting van 55 x 40 x 23 cm met een maximale gewicht van 8 kilo. Ook één accessoire van maximaal 40 x 30 x 10 cm mag je gratis meenemen bijvoorbeeld een laptop.

Inchecken bij Lufthansa

Inchecken bij Lufthansa kan zowel eenvoudig online als bij de check-in balie op de luchthaven. Online kan dit vanaf 23 uur van te voren tot 90 minuten voor vertrek. Houdt er rekening mee dat je je instapkaart wel zelf dient uit te printen. Bij de check-in balie kan dit tot 45 minuten voor vertrek. Wel kan dit verschillen vanaf de luchthaven waarvan je vertrekt en de bestemming waar je naar toe vliegt.

Klik hier om direct online in te checken bij Lufthansa

Vliegtickets Lufthansa

Met Lufthansa en andere airlines aangesloten bij Star Alliance staan de veiligheid en service hoog in het vaandel staan. Wil jij goedkope vliegtickets van Lufthansa boeken? Of je nu vanuit Schiphol, Rotterdam of Brussel wilt vliegen op Vliegcenter.nl vind je de goedkoopste vliegticket voor jouw vlucht met Lufthansa.