Vliegtickets India

Laagste kosten voor vliegticketgarantie
Lage verzekeringskosten
Vergelijk verschillende maatschappijen

Populaire bestemmingen India

Vliegtickets Delhi

Vliegtickets Delhi

Delhi is een grote stad in India en ligt in het noorden van het land en heeft ongeveer 25 miljoen inwoners.

India is een bijzonder geliefd land bij vele vakantiegangers. Er is zoveel te zien dat het je gewoon zal verbazen! Het zal een reis zijn die je nooit zal vergeten. Er is volop variatie in landschappen en steden. Geniet van de culinaire keuken met kruidige eten of ontdek de cultuur . Ook de vele mensen die er leven is niet te vergelijken met Nederland.

Bezienswaardigheden India

Doordat India erg groot is zijn er veel populaire bestemmingen. Het is ook erg divers waardoor er veel te zien en beleven valt. Van sneeuw in de bergtoppen zoals de Himalaya tot aan heet weer in de woestijn van Rajasthan en meer. Bezoek steden als Delhi, Mumbai of de prachtige kust met stranden bij Goa. Ook ideaal om tot rust te komen.

Cricket de nr 1 sport in India

Overal in India wordt cricket gespeeld. Het is de nummer 1 sport van het land en ze spelen het zelf op internationaal niveau. Bijna elk stad heeft wel een park met een cricketveld. Zeker waar om het een keer te bekijken.

Het Hindoeïsme en de tempels

Het hindoeïsme is de overheersende inheemse religieuze traditie van India. Hier zul je in heel India veel van over terug vinden met de vele tempels, de verschillende goden, en uiteraard alle uitingen en feesten zoals Holi. Supermooi en erg kleurrijk!

Vliegen naar India

Het vliegen naar India duurt gemiddeld 10 uur afhankelijk van de exacte bestemming. De vliegtijd is ook sterk afhankelijk van het type vliegtuig waarmee je vliegt. Dit kan wel 10% verschil opleveren in tijdsduur. Daarnaast zijn er ook andere factoren die meetellen voor de reisduur zoals de route die afgelegd en de windkracht/windrichting.

Visum India verplicht

Belangrijk voordat je naar India vliegt is het regelen van je visum. Zonder visum kom je het land niet in. Regel dit ruim van te voren, want dit kan erg veel tijd in beslag nemen voor dit bureaucratische land.

Vliegtickets India

Ben jij al eens naar India geweest of wil je er graag weer eens naartoe? Vind de goedkoopste vliegtickets naar India bij Vliegcenter.nl! Vergelijk verschillende luchtvaartmaatschappijen en boek jouw vliegticket naar India tegen de beste prijs online. Goedkope vliegtickets India boek je eenvoudig vanaf je mobiel, tablet en laptop. Altijd de beste deal tegen de beste prijs.