0900 - 7 787 787 (€ 0,40 p/m)
Airtrade  IATA Airtrade   iDeal  American Express  Visa  MasterCard

Informatie over New York

New York is de grootste stad van Amerika en ligt in de staat die ook New York heet. Daarom wordt het ook wel New York City genoemd oftewel NYC. De stad heeft bijna 10 miljoen inwoners en is de dichtstbevolkte stad van Amerika en de bekendste van de wereld.
Door alle drukte en levendigheid op straat heeft het de bijnaam gekregen 'The City that Never Sleeps'. Een andere bijnaam is 'The Big Apple'.

Bezienswaardigheden New York

New York is bekend over de hele wereld met haar vele monumenten en bekende wijken als Brooklyn en The Bronx. Zo zijn er het Vrijheidsbeeld, Wall Street, verscheidene wolkenkrabbers als het Empire State Building, tot in 2001 de Twin Towers en nu het nieuwe, bijna voltooide One World Trade Center.

Ontdek de fantastische musea, goede restaurants, trendy nachtclubs en kroegen van New York.

Klimaat

De stad New York kent over het algemeen een zeeklimaat. De zomers zijn heet en vochtig met gemiddeld 23 graden. De winters zijn koud en de temperatuur ligt net onder het vriespunt.

Vliegen New York

Bekijk een eindeloze bron aan bezienswaardigheden met een vliegticket naar New York. Vliegen naar New York vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 7 uur.

Luchthaven informatie

New York heeft 3 grote luchthavens. De John F. Kennedy International, oftewel JFK, Newark Liberty International en LaGuardia. JFK en Newark zijn verbonden met het regionale spoorwegnet. Beide luchthavens verwerken ook de meeste internationale vluchten en de lange binnenlandse vluchten. LaGuardia verwerkt vooral korte binnenlandse vluchten.

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.


v.a. € 425
Deel met uw vrienden

Voordelen Vliegcenter.nl

Laagste kosten voor vliegticketgarantie (altijd € 6,-)
Lage boekingskosten
Lage verzekeringskosten (annulering- en reisverzekering)
Gemakkelijk betalen met iDeal en CreditCard
Telefonisch contact 0900 - 7 787 787 (€0,40 p/m)
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Populaire vliegtickets

Italiƫ
v.a   € 93
Nederlandse An..
v.a   € 469
Verenigde Staten
v.a   € 425