0900 - 7 787 787 (€ 0,40 p/m)
Airtrade  IATA Airtrade   iDeal  American Express  Visa  MasterCard
Vliegtickets
Turkije
Alanya is één van de drukst bezochte toeristenstad aan de Turkse zuidkust oftewel Turkse Riviera met rijk bezochte stranden, talloze winkels en eetgelegenheden en een burcht uit de 13e eeuw.
Bodrum is een sfeervolle en levendige badplaats die zeer geschikt is voor een heerlijke zonvakantie. Kenmerkend zijn de prachtige witte huisjes tussen de groene heuvels.
Istanbul heeft een bijzonder ligging en ligt in zowel Europa als Azie, waardoor zowel Oosterse als Westerse invloeden terug komen.
Marmaris is een Turkse badplaats en kent zich door de mooie jachthaven en de mooie pittoreske steegjes. Het is de populairste vakantiebestemming aan de Lycische Kust.
Antalya is een belangrijke vakantiebestemming gelegen aan de Turkse Rivièra. Een ideale plaats voor een heerlijke strandvakantie.

Informatie over Turkije

Turkije ligt in twee grote werelddelen: Azië en Europa. Dus voor de ene helft Europees en de andere helft Aziatisch. Het is een zeer groot land van 783.562 km2. De hoofdstad van Turkije is Ankara, al denken veel mensen dat het Istanbul is. Het land heeft ongeveer 72 miljoen inwoners. En het geld waarmee er betaald wordt in Turkije heet Turkse Lira.

Vakantie Turkije

Turkije heeft een aantal zeer bekende badplaatsen en heeft daarnaast ook een aantal mooie bezienswaardigheden die veel toeristen aantrekken.

Een aantal van deze bezienswaardigheden zijn: de oude stad Efeze, de ruïne Sagalassos, het bijzondere natuurwonder Pamukkale en de watervallen van manavgat.

Ook de bereikbaarheid voor de toeristen is goed, want Turkije telt maar liefst elf vliegvelden. Deze zijn verspreid over heel Turkije. En verder is Turkije ook bereikbaar per boot, trein en natuurlijk per auto. Een aantal bekende steden die veel bezocht worden door toeristen, zijn: Istanbul, Ankara, Bodrum, Antalya, Alanya en Izmir.

Deel met uw vrienden

Voordelen Vliegcenter.nl

Laagste kosten voor vliegticketgarantie (altijd € 6,-)
Lage boekingskosten
Lage verzekeringskosten (annulering- en reisverzekering)
Gemakkelijk betalen met iDeal en CreditCard
Telefonisch contact 0900 - 7 787 787 (€0,40 p/m)
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag