0900 - 7 787 787 (€ 0,40 p/m)
Airtrade  IATA Airtrade   iDeal  American Express  Visa  MasterCard

Informatie over Sevilla

Sevilla is de belangrijkste stad van Zuid-Spanje en tevens ook de naam van de provincie. In de stad wonen ongeveer 700.000 mensen. Sevilla ligt in het zuidoosten van Spanje in de regio Andalusië. In stad wordt vaak een dialect gesproken, wat zelfs voor andere Spanjaarden soms niet te verstaan is.

Klimaat Sevilla

Sevilla is één van de warmste steden van Europa met een gemiddelde zomertemperatuur van 35 graden en een gevoelstemperatuur van soms wel 50 graden. De winters zijn er erg droog met een te verwaarlozen neerslag en een gemiddelde temperatuur van 18 graden.

Bezienswaardigheden Sevilla

Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa met onder andere de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro.

De belangrijkste musea zijn het Archeologisch Museum, het Museum voor Schone Kunsten en het genoemde museum Archivo de Indias met informatie over de geschiedenis van het Amerikaanse continent.

Eten in Sevilla

Sevilla is de stad waar Tapas is uitgevonden. Er zijn daarom ook meer dan genoeg tapasbars waar u volop kunt genieten van deze Spaanse hapjes. De bekendste tapas is de beroemde Jamon de Serano. De restaurants in Sevilla zijn pas laat open vanaf 20.00 en pas na 22.00 wordt het echt gezellig!

Vliegtickets Sevilla

Vliegen vanuit Amsterdam naar Sevilla duurt gemiddeld 2,5 uur. Wanneer u naar Sevilla vliegt land u op het vliegveld San Pablo wat ongeveer 10 kilometer van de stad ligt. Boek uw vliegtickets naar Sevilla op Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.


v.a. € 102
Deel met uw vrienden

Voordelen Vliegcenter.nl

Laagste kosten voor vliegticketgarantie (altijd € 6,-)
Lage boekingskosten
Lage verzekeringskosten (annulering- en reisverzekering)
Gemakkelijk betalen met iDeal en CreditCard
Telefonisch contact 0900 - 7 787 787 (€0,40 p/m)
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Populaire vliegtickets

Italiƫ
v.a   € 93
Nederlandse An..
v.a   € 469
Verenigde Staten
v.a   € 425