0900 - 7 787 787 (€ 0,40 p/m)
Airtrade  IATA Airtrade   iDeal  American Express  Visa  MasterCard

Informatie over Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en kent ongeveer 550.000 inwoners. De stad ligt aan de monding van de Taag, vlakbij de Atlantische Oceaan.

Bezienswaardigheden Lissabon

Lissabon kent vele bezienswaardigheden. De stad zit vol cultuur en kunst. Zo vormen kloosters, kathedralen en musea een mooi beeld van Lissabon. In de voorstad van Lissabon, Santa Maria de Belém zitten het Hiëronymietenklooster Mosteiro dos Jerónimos en de Torre de Belém. Allebei staan op de Wereld erfgoedlijst.

Het Hiëronymietenklooster is één van de meest prominente gebouwen in de stad en schijnt gebouwd te zijn als dank voor de geslaagde Indiëreis van Vasco da Gama. De Torre de Belém is een verdedigingstoren aan de oever van de rivier de Taag.

Een andere bezienswaardigheid is bijvoorbeeld de oude volkswijk Alfama ten oosten van het centrum met vele steile straatjes, trappen en steegjes.

Ook kent Lissabon een groot aantal parken zoals Parque Florestal de Monsanto en het Parque Eduardo VII met de Estufas. Het belangrijkste kunstmuseum van het land zit ook in Lissabon en is Museu Nacional de Arte Antiga.

Klimaat Lissabon

Lissabon heeft een maritiem klimaat dat lichte invloeden heeft van een mediterraan klimaat. De zomers zijn droog en de winters zijn zacht. De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 28 graden en de gemiddelde temperatuur in de winter ligt rond de 17 graden. 

Vliegtickets Lissabon

Vliegen naar Lissabon vanuit Amsterdam duurt gemiddeld 3 uur. Boek uw vliegtickets naar Lissabon op Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.


v.a. € 150
Deel met uw vrienden

Voordelen Vliegcenter.nl

Laagste kosten voor vliegticketgarantie (altijd € 6,-)
Lage boekingskosten
Lage verzekeringskosten (annulering- en reisverzekering)
Gemakkelijk betalen met iDeal en CreditCard
Telefonisch contact 0900 - 7 787 787 (€0,40 p/m)
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Populaire vliegtickets

Italiƫ
v.a   € 93
Nederlandse An..
v.a   € 469
Verenigde Staten
v.a   € 425