0900 - 7 787 787 (€ 0,40 p/m)
Airtrade  IATA Airtrade   iDeal  American Express  Visa  MasterCard
Vliegtickets
Frankrijk
Nice ligt dichtbij de bekende stranden van de Côte d’Azur en overal in Nice zijn er bezienswaardigheden en musea te vinden.
Parijs kent talloze bezienswaardigheden waaronder de bekende Eiffeltoren welke maar liefst 350 meter hoog is en bijna iedereen kent.
Lyon kent vele historische bezienswaardigheden, waaronder bijvoorbeeld het grote amfitheater. De stad is omringd door twee heuvels, waarbij beiden een prachtig uitzicht bieden.
Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en tevens de hoofdstad van de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur. Vooral bekend van Marseille is haar prachtige zee en de mooie stranden.

Informatie over Frankrijk

Frankrijk, officieel de Franse Republiek is bijna 15 keer zo groot als Nederland en heeft een bevolking met ruim 64 miljoen inwoners.

Bezienswaardigheden Frankrijk

Eén van de populairste bezienswaardigheden is de Eiffeltoren in Parijs. Ook staat Parijs bekend als de stad van de liefde. Andere bezienswaardigheden zijn het Louvre, het Kasteel van Versailles, het Musée d'Orsay, het Arc de Triomphe, Centre Pompidou en Mont Saint-Michel.

Vakantie Frankrijk

Dat een vakantie naar Frankrijk nog altijd populair is, blijkt uit de jaarlijkse toestroom van toeristen. Geniet van de heerlijke Franse keuken en wijn terwijl u uitzicht heeft op het prachtige Franse landschap. Voor de skiliefhebber kunt u in de winter perfect skiën in Franse Alpen.

Klimaat Frankrijk

Het klimaat in Frankrijk is variërend en kent 3 soorten klimaatzones: het zeeklimaat, een semilandklimaat  en het mediterraan klimaat. Het zeeklimaat komt vooral voor in de westlijn Bayonne-Rijsel, het semilandklimaat vooral in het berggebied (Alpen, Pyreneeën etc.) en het mediterraan klimaat in het zuiden.

Deel met uw vrienden

Voordelen Vliegcenter.nl

Laagste kosten voor vliegticketgarantie (altijd € 6,-)
Lage boekingskosten
Lage verzekeringskosten (annulering- en reisverzekering)
Gemakkelijk betalen met iDeal en CreditCard
Telefonisch contact 0900 - 7 787 787 (€0,40 p/m)
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag