0900 - 7 787 787 (€ 0,40 p/m)
Airtrade  IATA Airtrade   iDeal  American Express  Visa  MasterCard

Informatie over Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en heeft ruim 2,2 miljoen inwoners en wordt ook wel beschouwd als één van de grootste wereldsteden. Daarnaast kennen velen Parijs ook als 'de stad van de liefde'.

Klimaat Parijs

Parijs kent een zeeklimaat met koele zomers gemiddeld rond de 18 graden en zachte winters met weinig sneeuw en een gemiddelde temperatuur rond de 5 graden.

Bezienswaardigheden Parijs

Parijs kent talloze bezienswaardigheden waaronder de bekende Eiffeltoren die maar liefst 350 meter hoog is en bijna iedereen kent. Onmisbaar om te bekijken als u in Parijs bent!

Daarnaast vindt u in Parijs ook ‘Disneyland Parijs’, niet alleen geschikt voor de kinderen, maar ook een aanrader voor de volwassenen.

Op cultureel gebied zijn er vele soorten musea. Parijs telt ongeveer 150 musea, van schilderkunst tot wetenschap en van natuur tot internationale culturen. Een van de bekendste en tevens één van de grootste ter wereld is het Louvre. Andere bekende musea in parijs zijn Musée d'Orsay, Musée Picasso en Musée Guimet.

Uitgaan Parijs

In de avond zijn er vele uitgaansmogelijkheden van theater, opera tot aan dans, muziek en meer. Beroemde nachtclubs met veel shows zijn de 'Moulin Rouge' en 'Le Lido'.

Vliegtickets Parijs

Vliegen naar Parijs vanuit Amsterdam duurt gemiddeld een 1 uur en 15 minuten. Boek uw vliegtickets naar Parijs op Vliegcenter.nl!

Prijs informatie

De vanaf prijs is gebaseerd op de laagste prijs die mogelijk boekbaar is. Dit is echter afhankelijk van verschillende reisspecificaties zoals vertrekplaats, boekdatum, reisperiode, aantal reisdagen, vertrekdag, terugdag, aantal stops en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief boekingskosten: €25 en evt. bagagekosten.


v.a. € 94
Deel met uw vrienden

Voordelen Vliegcenter.nl

Laagste kosten voor vliegticketgarantie (altijd € 6,-)
Lage boekingskosten
Lage verzekeringskosten (annulering- en reisverzekering)
Gemakkelijk betalen met iDeal en CreditCard
Telefonisch contact 0900 - 7 787 787 (€0,40 p/m)
Vergelijk verschillende maatschappijen in één oogopslag

Populaire vliegtickets

Italiƫ
v.a   € 93
Nederlandse An..
v.a   € 469
Verenigde Staten
v.a   € 425