KLM Werelddeal Weken

30/08/2019
KLM Werelddeal Weken

De KLM Werelddeal Weken zijn begonnen! Van 29 augustus tot 16 september 2019 profiteer je op meer dan 100 bestemmingen met KLM op wereldkorting! Met bestemmingen als New York, San Francisco, Aruba en nog veel meer boek je deze nu extra voordelig rechtstreeks bij KLM of via Vliegcenter.nl!

KLM Werelddeal op Vliegcenter.nl

Ben jij er klaar voor om de wereld te ontdekken? Met de KLM werelddeal weken krijg je extra korting en kun je kiezen uit prachtige KLM-bestemmingen. Of je nu gaat voor een bestemming in Europa of die bestemming ver weg in bijvoorbeeld Noord-Amerika of Azië. Geniet nu van deze super-deals en boek jou vliegtickets met wereldkorting bij KLM.

Houdt er rekening mee dat tijdens deze actieperiode er een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar zijn voor het speciale actietarief. Wees er dus snel bij, want OP=OP!

KLM Package Deals

Naast KLM vliegtickets kun je ook kiezen voor een KLM package deal. Hierbij heb je een vlucht met hotel en eventuele extra’s in één pakket. Zo kun je ook de transfer van vliegveld naar hotel en andersom er meteen bijnemen met eventuele andere leuke extra’s als watersporten, kustexcursies en meer. Een voordelig KLM package deal waar je meteen alles mee geregeld hebt!

Handige tips voor het boeken van een KLM werelddeal

Zoek en boek snel

Wacht niet te lang, want voor je het weet zijn de tickets uitverkocht. Als je er vroeg bij bent heb je nog de meeste keuze en beschikbaarheid.

Extra boekingkosten

Bij het boeken bij KLM komen extra boekingskosten van €10 erbij. Handig om hier rekening mee te houden.

Stedentrip KLM

Ook stedentrips zoals een stedentrip Barcelona,  Londen, Rome en andere boek je met korting.

Reisperiode

De KLM werelddeal vliegtickets zijn voor het boeken in de periode 29 augustus 2019 t/m 10 juli 2020 (m.u.v. 15 t/m 29 december).

 

Bekijk nu direct alle aanbiedingen van de KLM Werelddeal Weken!